Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kako je Cristiano Ronaldo proslavio Ngannouov nokaut: Vjerno prati nastupe svog prijatelja

Ngannou i CR7

 SCREENSHOOT (X, TIMELINE CR7)
Portugalska zvijezda i Kamerunac su se sprijateljili prije par godina, a planetarno poznat nogometaš se ne libi posjetiti priredbe koje predvodi sam Ngannou

Cristiano Ronaldo bio je oduševljen dok je Francis Ngannou svladao Renana Ferreiru i postao PFL Super Fights prvak u teškoj kategoriji.

"The Predator" ponovno je dokazao da je i dalje na samom vrhu divizije, završivši borbu nokautom već u prvoj rundi. Obdaren "gromovitom" snagom i uzbudljivim stilom, Francis Ngannou postao je jedan od najpopularnijih boraca na svijetu.

Bilo da je riječ o njegovoj prirodnoj karizmi ili sposobnosti da svakim udarcem onesvijesti protivnika, publika se povezala s ovim ratnikom, prateći njegov put od početnika do osvajača UFC naslova pobjedom nad Stipom Miočićem. Njegova baza obožavatelja davno je nadišla granice borilačkih sportova, a među njima je i Cristiano Ronaldo, koji otvoreno podržava legendu iz Kameruna. U subotu navečer, na PFL Super Fights: Battle of the Giants u The Mayadeenu u Rijadu nogometni velikan ponovno je bio prisutan, strastveno bodreći svog najdražeg udarača protiv Renana Ferreire.

Na snimci koju je PFL objavio na Twitteru, Ronaldo nervozno prati meč dok Ngannou započinje svoj brutalni "ground-and-pound". Shvativši da se kraj borbe bliži, Ronaldo se diže sa svog mjesta i skače u zrak kada sudac konačno prekida borbu.

S adrenalinom u krvi, Ronaldo odlazi sa smiješkom, očigledno uzbuđen onime što je upravo svjedočio, te grli čovjeka koji je bio jednako oduševljen borbom. Nogometni mag sjedio je uz ring i kad je Ngannou, prema mišljenju mnogih, savladao Tysona Furyja. Ako je suditi po suboti, Ngannou nije izgubio korak, jer je 38-godišnjak izgledao jednako opasno kao i uvijek.

Tko zna, možda Ronaldo bude pratio i potencijalni obračun između najboljeg hrvatskog teškaša Ante Delije za kojeg je sam Ngannou rekao da spada u uski krug sljedećih protivnika.

Linker
24. listopad 2024 17:17