Ostalo

(VIDEO) Pogledajte nokaut sa PFL-ove priredbe iz sudačke perspektive

Kyron Bowen
 Instagram (espn)
Fanovi PFL-a imaju priliku vidjeti kako borbe izgledaju iz perspektive suca koji se nalazi u kavezu

Sinoć održana PFL 7 priredba nije ponudila naročito puno prekida, no dvije borbe od ukupno deset završile su nokautima, a imali smo prilike vidjeti i jedan submission (RNC). Suci koji se nalaze u PFL-ovom kavezu tokom borbe opremljeni su kamerama, a snimke iz njihove perspektive dostupne su gledateljima. Radi se o uistinu zanimljivim prizorima koje se isplati pogledati.

ESPN je na svom Instagram profilu podijelio snimke onih borbi koje su završile prekidima. Tako iz perspektive suca Keitha Petersona možete pogledati nokaut Bretta Coopera protiv Tylera Hilla, kao i sjajno gušenje Elvina Espinoze koji je RNC-om uspavao svog protivnika Hopetona Stewarta.

Zanimljiva je bila i perspektiva Garyja Copelanda koji je sudio borbu između Michaela Lombarda i Kyrona Bowena. Lombardo je do pobjede došao tehničkim nokautom u prvoj rundi, a prekid je uslijedio zbog kickova u nogu protivnika. Bowen je nakon jednog kicka legao na pod uz bolnu grimasu, a Lombardo je uhvatio njegovu nogu i šakom udarao u Bowenov mišić potkoljenice, potez i prizor kakav se rijetko viđa.

Među komentarima na ESPN-ove videe ističu se prijedlozi da UFC također treba ovakve stvari, a na objavi vezanoj za borbu između Lombarda i Bowena, Henry Cejudo također je našao svoje mjesto među osobama koje su ostavile komentar.

''Ja sam jedini koji je preživio takve kickove te pobijedio najvećeg svih vremena.'', napisao je bivši UFC-ov i olimpijski prvak aludiravši na svoju pobjedu protiv Demetriousa Johnsona.

Stvarno je zanimljivo pogledati borbe i na ovakav način, a šteta je što PFL 7 priredba nije ponudila nešto više spektakularnih finiša. Ipak, četiri borbe u sklopu priredbe bile su ujedno i polufinale ovosezonskog turnira, a izvještaj i rezultate ostalih borbi pročitajte OVDJE

Linker
25. travanj 2024 11:51