Ostalo

(VIDEO) Poljaci organizirali MMA borbu trojice protiv jednog, završila je očekivano

 screenshot (YouTube)
Netko bi dobio dojam da se nekoliko borilačkih promocija nadmeće koja će ponuditi bizarniji sadržaj

Elite Fighters jedna je od uistinu mnogobrojnih borilačkih promocija unutar Poljske, države čiji su stanovnici jednostavno oduvijek ludi za sportovima u kojima je primarna vještina snaga. Naravno, slijedom popularnosti KSW-a, posljednjih godina najviše novih promocija nastalo je unutar MMA-a, a jedna od njih nosi ime Elite Fighters.

Kako je broj promocija i priredbi velik, u posljednje vrijeme postalo je potrebno ponuditi nešto novo. Tako imamo Votore, koji nudi do sada najbrutalniju verziju MMA-a, češki I am Fighter organizira borbe u javnoj garaži, a Elite Fighters odlučio je okrenuti u svom vlastitom smjeru.

Već sama scenografija njihove proteklog vikenda održane priredbe izgledala je, reći ćemo to tako, originalno. Naime, sve je posloženo poput koktel bara na plaži, uključujući izgled i ponašanje ring djevojaka/hostesa, a i sama predstavljanja boraca možemo nazvati "havajskim". No, ono zbog čega je pisan ovaj tekst je jedna borba.

I tu se ne radi o borbi koja nas je oduševila svojom kvalitetom niti smo saznali neko ime koje ćemo godinama unaprijed pratiti. Radi se o borbi koja je intrigantna već po samoj činjenici da se radi o okršaju trojice boraca protiv jednog. Izvjesni Swechu, Modlicha i Neted borili su se protiv borca koji je predstavljen kao Kung fu Panda. Priznajte, kad čujete borbu trojice protiv jednog, očekivali biste da je taj jedan barem fizički superioran, ali to nije bio slučaj. Kung Fu Panda izgleda kao "regular guy", kako bismo rekli koristeći se engleskim izrazom koji jednostavno nema dovoljno efektan prijevod.

Sama borba je završila kako biste i očekivali, što možete vidjeti na video postavljenom od strane već ikonskog Twitter profila Caposa.

Ovako što nas zapravo ne čudi. Dobili bismo dojam da se Poljaci i Rusi inače nadmeću tko će biti luđi pa kad pročitate ovaj naslov vjerojatno vam ta dva naroda prva padaju na pamet kao netko tko bi bio spreman nešto tako napraviti. Naravno, i Amerikanci ne zaostaju s Fight Circusom koji je do sada održao dvije priredbe te u potpunosti opravdao svoje ime.

Ukoliko želite znati više, najbolje da posjetite YouTube stranicu same promocije i vidite kako to izgleda. Za sada imaju šest i pol tisuća pretplatnika, no ne sumnjamo kako će se to podići čim veći broj njihovih sunarodnjaka sazna za ovu verziju kruha i igara. Zapravo, igara je sigurno bilo, dok za kruh nismo sigurni. No, reklo bi se da koktela nije nedostajalo.

Linker
18. travanj 2024 15:07