UFC

Sean Strickland stvarno voli novac: ‘Za dobru cifru, borit ću se protiv Francisa Ngannoua‘

Sean Strickland
 Screenshot (youtube, Themaclife)
UFC-ov borac srednje kategorije ne taji kako obožava novce i nastupanje u UFC-u

Trenutno 11-rangirani borac UFC-ove srednje kategorije Sean Strickland vrlo vjerojatno će završiti u Top 10 najboljih boraca srednje kategorije nakon idućeg ažuriranja poretka. Pobjeda protiv osmoplasiranog Uriaha Halla približit će ga vrhu kategorije. 30-godišnjak nadimka ''Tarzan'' iskoristio je priliku u glavnoj borbi večeri, a ništa manje impresivan nije bio niti u medijskim istupima ususret i nakon borbe. Privukao je Strickland puno pažnje svojim zanimljivim i humorističnim izjavama.

Često smo imali prilike čuti od strane Stricklanda kako uistinu uživa baveći se ovim sportom te da se jednostavno voli potući. Njegova ljubav prema novcu i zarađivanju istog jednako je snažna. ''Tarzan'' je gostovao na ESPN-u nakon borbe protiv Halla, a koliko daleko je spreman ići zbog novca, dokazao je izjavom kako bi se borio i protiv prvaka teške kategorije.

''Borio bi se protiv Francisa Ngannoua ukoliko je cifra dobra.'', rekao je Strickland, a komentator mu je rekao kako nije baš siguran po tom pitanju. Sean se ekspresno nadovezao izjavivši

''Sigurno bi me nokautirao, no svejedno bih to napravio (za dobar novac).'', dodao je ''Tarzan''.

Inače, Strickland je otvoreno priznao kako nije naročito siguran čime bi se bavio da nije postao UFC-ovim borcem. Točnije, rekao je kako bi vjerojatno ''kuhao'' meth ili bio u zatvoru. 30-godišnji borac trenutno je na pet pobjeda u nizu i definitivno uživa u najboljim danima svoje karijere. Mediji mu pridaju sve više pažnje, šira masa fanova ga je primijetila, a on krupnim koracima gazi ka samom vrhu kategorije. Najavio je Sean Strickland kako planira uzeti kraći odmor te se boriti za nekoliko mjeseci. Biti će zanimljivo vidjeti s kime će ga UFC-ovi matchmakeri upariti, a sigurno je kako će i njegove verbalne vještine pokušati iskoristiti na najbolji mogući način. Bio je ovo jako dobar tjedan za Seana Stricklanda.

Linker
25. travanj 2024 04:30