Ostalo

(VIDEO) ‘Ronaldo samo želi da Conor začepi‘: Pogledajte kako se Cristiano Ronaldo muči sjedeći pokraj McGregora

Conor McGregor i Cristiano Ronaldo

 Screenshot (twitter, Ooc Mma)
Jedan od najvećih nogometaša u povijesti smješten je odmah pokraj McGregora na spektaklu u Rijadu

‘‘Day of Reckoning‘‘ spektakularni je boksački event na kojem je okupljena boksačka elita. Gotovo cijeli ‘‘fight card‘‘ popunjen je elitnim boksačima i uistinu uživamo u mečevima koje pruža spektakl u Saudijskoj Arabiji.

Naravno, kad se organizira takav mega event, jasno je da će među gostima biti mnoštvo slavnih osoba. Tako su se među gostima našli Conor McGregor i Cristiano Ronaldo, a zanimljivo je da su smješteni jedan do drugog.

Cristiano Ronaldo očekivan je gost s obzirom da je najveća zvijezda saudijske nogometne lige, a Conor McGregor dobio je pozivnicu kao najpopularniji MMA borac u povijesti tog sporta.

Turki Al-Sheikh, jedan od glavnih organizatora ovog eventa postavio je Ronalda sa svoje desne strane, a odmah do Ronalda smješten je Conor McGregor. Jasno da je ovo društvance privuklo velik interes kamermana, a snimke su zapravo poprilično zanimljive.

Fanovi su uočili kako Cristiano Ronaldo izgleda kao da je požalio jer je smješten pokraj McGregora. Irac konstantno priča, komentira mečeve, daje svoja mišljenja i prepun je energije. Ronaldo s druge strane djeluje puno smirenije i dojam je da želi gledati mečeve bez konstantnog ometanja od strane McGregora.

‘‘Ronaldo samo želi da Conor začepi.‘‘

‘‘Ronaldo izgleda kao da se pretvara da je Conorov prijatelj.‘‘

‘‘Cristiano je uhvatila glavobolja nakon 10 sekundi.‘‘

‘‘Ronaldo osjeti miris Proper 12 viskija.‘‘, neki su od šaljivih komentara na društvenim mrežama.

Nerijetko se Conor obraća i samom šeiku, a s obzirom da je portugalski nogometaš između njih, jednostavno je primoran slušati Conora kako neprekidno razgovara i dijeli svoje komentare.

Za pretpostaviti je da raspored sjedenja neće biti na ovakav na budućim eventima u Saudijskoj Arabiji.

Linker
11. svibanj 2024 03:21