Ostalo

(VIDEO) Spektakularnih poteza bilo je napretek! Pogledajte sažetke ONE-ovog debitantskog eventa u SAD-u

ONE Fight Night 10

 Screenshot (youtube, One Championship)
Event na kojem je nastupio i Roberto Soldić ponudio je jako uzbudljive mečeve

Teško je još reći je li debi ONE Championshipa na teritoriju SAD-a uspješno prošao, barem kad su u pitanju brojke i financijski segment. Ali ukoliko sudimo po atraktivnosti mečeva koje smo gledali u sklopu ONE Fight Night 10 eventa, čelnici organizacije odradili su dobar posao s uparivanjima i gledali smo jako uzbudljiv program.

Istina da je glavni meč između Demetriousa Johnsona i Adriana Moraesa bio razočaravajuć, ali zato su svi ostali mečevi bili sjajni. Rodtang Jitmuangnon pružio je svoj klasični nastup protiv hrabrog Meksikanca Edgara Tabaresa, a Rodtang je do pobjede došao nokautom u drugoj rundi.

Stamp Fairtex ušla je u kavez poput prave zvijezde, a takav je i nastup odradila protiv Alyse Anderson. Neutralizirala je Tajlanđanka sve pokušaje svoje protivnice, a Stamp je do pobjede došla ‘‘kickom‘‘ u tijelo Anderson. Udarac je odjeknuo dvoranom i američka borkinja nije mogla nastaviti s borbom nakon tog snažnog udarca koji je odsjeo u predjelu jetre.

Sage Nortchutt završio je Ahmeda Mujtabu odličnim ‘‘heel hookom‘‘, a Zebaztian Kadestam nokautirao je našeg Roberta Soldića u drugoj rundi vrlo interesantnog dvoboja. Pobjede prekidima upisali su Jackie Buntan, Aung La Nsanga i ‘‘grappler‘‘ Mikey Musumeci, a dobri su bili i oni mečevi koji su otišli na sudačku odluku.

Šteta ako ste propustili ovaj event, no reprizu je moguće pogledati na ONE-ovom YouTube kanalu. Ukoliko nemate vremena za reprizu kompletnog eventa, predlažemo vam sažetke koje je ONE pružio fanovima na svom YouTube kanalu.

Video se nalazi ispod teksta, a što dodati, osim da uživate u najboljim potezima s ONE Fight Night 10 eventa.

Linker
25. travanj 2024 00:26