Ostalo

(VIDEO) Sprema li se to Fury za prelazak u MMA? ‘Low kickom‘ srušio čovjeka, pogledajte kako snažno udara

Tyson Fury low kick

 X (michael Benson)
Nadamo se da je Fury trenutno ipak fokusiran na boks i revanš protiv Usyka koji ga čeka za nešto više od tri mjeseca

Veliki revanš očekuje Tysona Furyja u samom finišu ove kalendarske godine. Nakon što je izgubio od Usyka u meču za apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, revanš je praktički odmah dogovoren, tako da mu nije preostalo ništa drugo nego početi sa pripremama u nadi da će se uspjeti osvetiti Usyku u dvanaestom mjesecu.

Drugi poraz od Usyka zaredom mogao bi čak značiti i kraj Furyjeve karijere, te unatoč tome što je već u nekoliko navrata spominjao nastupe u MMA-u, trenutno nema nikakvih naznaka da bi se to moglo i ostvariti. Kako god, izgleda da u pauzama između treninga Fury pronalazi vremena i za trening nekih tehnika koje se koriste u MMA-u, a u boksu ne.

Tako se danas na društvenim mrežama pojavila snimka Furyja s treninga u dvorani, a izgleda da je dobrano vježbao udarce nogama. U jednom trenutku su ga izazvali da udari ‘‘low kick‘‘ čovjeku koji je držao fokuser, te nakon kraćeg negodovanja, Fury je ipak odlučio udovoljiti prisutnima i udariti traženi ‘‘low kick‘‘.

Fury mu je prišao, udario, a udario ga je tako snažno da je ovaj završio na stražnjici. Mnogi fanovi su se u komentarima zapitali sprema li se to Fury za neki meč koji nije u profesionalnom boksu, no za sada, nikakvih odgovora nema.

Kako god, nadamo se da je Fury trenutno ipak fokusiran na boks i revanš protiv Usyka koji ga čeka za nešto više od tri mjeseca, iako nije loše vidjeti da se snalazi i u drugim disciplinama. Video možete pogledati ispod:

Linker
12. rujan 2024 16:00