Ostalo

(VIDEO) Treći Fedorov brat debitirao u MMA, Aleksander na istom eventu došao do sramotne pobjede

Aleksander Emelianenko

 Screenshot (youtube, Ушатайка)
Stariji brat je zasjenio mlađeg, no po ničemu pohvalnome

Sinoć je održan Event u kojem su se borila dvojica Fedorove braće. Za Aleksandera već svi znamo i ne moramo ga posebno predstavljati, ali za Ivana Emilianenka ipak moramo ponešto napisati. Većina MMA fanova nije uopće znalo da zapravo postoje trojica braće Emilianenko, možda zato što se treći do sada nije bavio borbama. Iako su ga najavljivali prije 20 godina kao nadolazeću zvijezdu, njegov debi je zaživio tek sinoć u njegovoj 35-oj godini života.

Ivan je debitirao protiv Alexeija Ledenova kojem je ovo bio tek drugi nastup u MMA. Ledenov je inače višestruki prvak u Judu, no izgleda da mu to nije bila dovoljna borilačka pozadina te je upisao drugi poraz zaredom. Iako je upisao jedan knockdown u samoj borbi, Ivan je Ledenova pobijedio sudačkom odlukom nakon tri runde. Hoće li nastaviti s MMA karijerom, ili je ovo tek bio jedan izlet za sada ne znamo.

Ivanovu pobjedu zasjenio je njegov stariji brat Aleksander, no ne po ničemu pohvalnome. On se borio protiv blogera, a sama borba je djelovala toliko namješteno da je to jednostavno bilo smiješno za gledati. Prvo ga je bloger napao s nekoliko udaraca koji su završili u zraku, no Aleksander se svejedno gotovo pa predao, no sudac je odlučio razdvojiti dvojicu te Aleksanderu dati još jednu priliku. Nakon još nekoliko udaraca od strane blogera po zraku, Aleksander je uspio na kraju pobijediti polugom na ruci.

Sve u svemu, sramotna izvedba Aleksandera Emilianenka, od toga što je htio predati meč bez primljenog udarca do toga da je meč gotovo sigurno namješten.

Linker
24. travanj 2024 21:41