Ostalo

(VIDEO) Žestoka tuča na pozornici nakon vaganja Brave CF promocije

screenshot
 Brave CF
Velika azijska promocija Brave CF na vrhu programa svoje 27. priredbe ima duel Abdoula Abdouraguimova i Jarraha Husseina Al-Silawija. Riječ je o revanšu njihovog meča održanog prije pola godine, a čini se da su borci toliko nestrpljivi krenuti u okršaj da su se otvoreno potukli već na pozornici nakon vaganja.

Ovo nije bila jedna od onih situacija kakve često vidimo u UFC-u i sličnim promocijama, gdje neki borac najčešće odgurne svog protivnika s ciljem podizanja tenzija, da bi nakon toga došlo do žestokog naguravanja pa na kraju i brzog smirenja situacije. Ova dva sudionika borbe za titulu velter kategorije uistinu su se potukli.

Zapravo, visoke tenzije su se očekivale, budući da Abdoul Abdouraguimov u travnju Al-Silawiju oduzeo titulu nakon jedne nevjerojatno napete borbe, čemu uostalom svjedoći i podijeljena sudačka odluka. Ta priredba održana je u jordanskom Ammanu, a ovog puta borci će snage odmjeriti u Abu Dhabiju. Arapska promocija žestoko je najavila ovaj duel, a čini se kako su se njih dvojica dodatno pobrinuli za to da se interes za borbu globalizira.

Kao što možete vidjeti u dva videa ispod teksta, odmah na početku sučeljavanja borci su prišli vrlo blizu jedan drugom, a izazivač je prvaku stavio ruku na područje trbuhu. U jednom trenutku došlo je do krivih riječi i izazivač stavlja ruku na lice Abdoula, nakon čega ovaj ostavlja pojas sa strane i napada. Nekoliko udaraca je izmijenjeno prije nego su borce uspjeli razdvojiti, a publika je u čudu ostala gledati što se dogodilo.

Ispod teksta možete pogledati i cijeli video kaosa koji je nastao, a koji će arapska promocija jako dobro iskoristiti u marketinške svrhe. Oni koji su gledali prvu borbu ove dvojice vjerojatno će pogledati i ovaj revanš. Ovakva situacija sigurno će pomoći kod navođenja onih drugih da ipak svoje vrijeme posvete ovog eventu i ovoj zapravo vrlo zanimljivoj promociji u kojoj nastupaju većinom borci iz arapskih zemalja te islamskih dijelova Rusije. Pogledajte što se to točno dogodilo!

Linker
20. travanj 2024 15:14