Ostalo

Vlasto Čepo otkazao je nastup na OKTAGON 59 priredbi zbog ozljede lakta i ključne kosti

Vlasto Čepo

 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Iako je izrazio želju za borbom medicinski tim mu je sugerirao suprotno

Vlasto "El Chapo" Čepo (12-3) trebao je biti jedan od glavnih aktera na Oktagon 59 priredbi koja je zakazana u za nešto više od tjedan dana, točnije 20. srpnja. Mjesto događanja je glavni grad Slovačke Bratislava, a u četvrtom gradu po veličini gradova koje leže na Dunavu nastupit će Ronald Paradeiser, Daniel Torres, Losene Keita, Predrag Bogdanović, Ondrej Raška i mnoga druga poznata imena u rosteru spomenute organizacije.

U službenoj objavi Oktagona stoji da je borac s novosadskom adresom zaradio ozljedu lakta i ključne kosti pa su mu liječnici preporučili otkazivanje borbe iako je on izrazio želju da nastavi.

Protivnik na priredbi brendiranoj pod sloganom "Summer Party" Čepin protivnik je trebao biti Erhan "No Mercy" Kartal (11-2) koji se bori pod austrijskom zastavom.

Podsjećamo, Čepo je u zadnjem nastupu na samom kraju 2023. godine izgubio od Piotra Wawrzyniaka u borbi za privremenu titulu prvaka srednje kategorije.

Ne preostaje ništa drugo nego da jednom od najatraktivnijih boraca rostera spomenute organizacije zaželimo brz oporavak i još mnogo sportskih uspjeha.

Linker
02. rujan 2024 10:11