Regija

Ante Delija večeras je na teškom ispitu: Saznajte gdje i kada možete pogledati njegov meč

Ante Delija i Renan Ferreira

 Screenshot (instagram, Pfl)
Najbolji hrvatski MMA borac teške kategorije borit će se protiv opasnog teškaša iz Brazila

Sve oči domaće MMA javnosti večeras će biti uprte ka Cardiffu i osmoj ovosezonskoj PFL-ovoj priredbi. Hrvatski teškaš Ante Delija nastupit će u sunaslovnoj borbi večeri na PFL-ovom eventu, a to će ujedno biti i polufinalni meč teškaškog turnira.

Pobijedi li Delija svog protivnika Renana Ferreiru, doći će na korak od osvajanja glavne nagrade u vrijednosti od jedan milijun dolara. Ante je prošle sezone ostao kratak upravo za jednu pobjedu, jer u finalu je izgubio od Brune Cappelozze.

Bruno Cappelozza ove godine otkazao je polufinalni nastup zbog ozljede i Deliji se time dodatno otvorio put ka osvajanju turnira. Osim Cappelozze, bez polufinalnog nastupa ostao je i sjajni ruski borac Denis Goltsov jer nije uspio ishoditi vizu. Time je meč Renana Ferreire i Ante Delije okarakteriziran kao ‘‘finale prije finala‘‘, jer pobjednik borbe između Matheusa Scheffela i Juana Adamsa ući će u finale kao osjetni autsajder.

Dakle, Deliju većeras čeka izuzetno važan meč, ali Renan Ferreira sjajan je i nevjerojatno opasan nokauter kojeg neće biti nimalo lako pobijediti. Ipak, Klidson Abreu u svom prošlom nastupu pokazao je kako pobijediti Ferreiru.

Hrvanje i kontrola u parteru bit će ključ, a to su Delijina najjača oružja. Hoće li Delija uspjeti uspostaviti inicijativu i odvesti meč tamo gdje želi, ili će Ferreira uspješno ‘‘tjerati vodu na svoj mlin‘‘, saznat ćemo večeras. Više o Renanu Ferreiri možete saznati OVDJE.

PFL-ov event starta u 18:00h, a ‘‘main card‘‘ koji je sačinjen od ukupno pet mečeva trebao bi startati od 20:00h. Delija nastupa u sunaslovnoj borbi večeri, dakle u kavezu ga možemo očekivati oko 21:30h, ovisno o trajanju mečeva koji će se održati prije njegovog.

Prijenos priredbe dostupan je na Arena Sport 2 kanalu, a započet će od 20:00h.

Linker
25. travanj 2024 02:18