Regija

Darko Stošić: ‘Mislim da bismo De Fries i ja sad mogli zajedno proslaviti Novu godinu‘

Darko Stošić
 screenshot
Treća ovogodišnja pobjeda učvrstila je Darka Stošića na poziciji KSW-ovog teškaškog izazivača

Iako nije imao obavezu tako što napravio, hrabro je Darko Stošić prihvatio KSW 63 borbu protiv Michala Andryszaka. Znao je koliku opasnost donosi poljski gorostas, no njegovo samopouzdanje trenutno je toliko da bi vjerojatno prihvatio borbu i da mu je s druge strane bio Francis Ngannou.

Na kraju nije bilo lako. Darko je izgubio prvu rundu, ali je u preostale dvije pokazao karakter i došao do pobjede nad svojim trećim Michalom. Naime, prva dva KSW protivnika bili su mu Andryszakovi imenjaci Wlodarek i Kita. Ovaj posljednji svakako je bio najteži od njih, ali zbog toga je i pobjeda svakako slađa.

"Bila je ovo teška borba za koju se Andryszak dobro pripremio. On je sjajan borac i zahvalan sam mu na ovoj borbi, želim mu sve najbolje u budućnosti", rekao je Stošić odmah u borilištu po završetku ogleda koji je završio njegovom pobjedom podijeljenom odlukom sudaca.

Nakon tri istoimena Poljaka, sad je vrijeme za Britanca. Trebao se Darko protiv Philipa De Friesa boriti već na ovoj priredbi, da bi nakon ozljede prvaka prihvatio zamjensku borbu. Pobjedom je samo u potpunosti učvrstio svoj status, čega je i sam svjestan. Drugih protivnika za njega više nema.

"Zovu me ubojicom Michala i mislim da je sad preostao samo jedan čovjek u ovoj diviziji protiv kojeg trebam odraditi borbu. To je Phil de Fries i borit ćemo se. Možda za Novu godinu, mogli bismo ju zajedno proslaviti. To mi dobro zvuči", rekao je Darko, time možda otkrivši kako je KSW jedan od svojih narednih programa pripremio baš za posljednji dan ove godine. U stilu Pridea, zar ne? I to zapravo jako dobro zvuči.

Linker
19. travanj 2024 19:10