Regija

Jurišić potpisao za KSW i odmah posao snažnu poruku prvaku Soldiću i čitavoj velter kategoriji!

Uroš Jurišić
 KSW (Twitter)
Neporaženi slovenski borac novo je ime na rosteru slavne poljske borilačke promocije

Uroš Jurišić novi je član KSW-ovog rostera! Neporaženi slovenski velteraš potpisao je s poljskim MMA gigantom ugovor na više borbi, ali u ovim trenucima datum predviđen za njegov debi još uvijek nije službeno potvrđen.

"Jedva čekam zakoračiti u KSW-ov kavez. Tijekom čitave karijere sam naporno radio da postanem prvak u organizaciji velikoj poput KSW-a. Osjećam da KSW može postati moj pravi dom i pobrinut ću se da zadovoljim njihove navijače", rekao je Jurišić prema pisanju MMA Fightinga.

Uroš je tijekom dosadašnje karijere upisao 11 pobjeda iz isto toliko nastupa. Po pet puta je slavio tehničkim nokautom i 'submissionom' te jednom jednoglasnom sudačkom odlukom.

28-godišnji Jurišić je i bivši Titan FC prvak te borac iza kojeg je i jedan uspješan nastup u Bellatorovom kavezu (vs. Walter Gahadza).

Podsjetimo, naslov u KSW-ovoj velter kategoriji drži Roberto Soldić, a njih se dvojicu već duže vrijeme spominje kao potencijalne suparnike. Česta je to tema na domaćoj borilačkoj sceni, ali i tema o kojoj je još krajem studenog progovorio 'RoboCopov' menadžer Ivan Dijaković objašnjavajući kako im ta borba trenutno ne donosi ništa i da Uroš "mora upisati još pobjeda, ostvariti bolji ranking i poraziti poznatije protivnike."

"Mi imamo drugačije planove", govorio je tada Dijaković.

No, Jurišić vjeruje kako je već sada najbolji KSW-ov velteraš:

"Vjerujem da sam najbolji velteraš na KSW-ovom rosteru. A tko god misli drugačije, možemo to poput pravih sportaša riješiti u kavezu", poručio je predstavnik American Top Teama.

Linker
24. travanj 2024 21:19