Regija

Khabibov menadžer proziva Soldića: ‘Navodno si nekakav prvak, ali tvoj govor tijela govori drukčije‘

Ali Abdelaziz

 Instagram (ali Abdelaziz)
Ali Abdelaziz poznat je kao jedna od najomraženijih figura u svijetu MMA-a

Naravno da će se povlačiti određeni repovi nakon današnjeg meča Roberta Soldića. Hrvatski MMA borac debitirao je pod okriljem ONE Championshipa, a njegov debi potrajao je tri minute.

Pobjednika u meču između njega i Murada Ramazanova nije bilo, jer Murad Ramazanov nedozvoljenim udarcem u genitalije onesposobio je Soldića za nastavak borbe. Bio je to strašan udarac (snimku potražite OVDJE) i Soldić se našao u nepodnošljivim bolovima zbog kojih nije mogao nastaviti s borbom.

‘‘Pozdrav svima. Jako mi je žao što se ovo dogodilo. Nisam mogao nastaviti s borbom, jer bol je bila toliko užasna. Sve je bilo spremno (za borbu), a revanša će biti.‘‘, poruka je ‘‘Robocopa‘‘ nedugo nakon borbe.

Murad Ramazanov bio je poprilično razočaran, prvo zbog dulje pauze koju je Soldić uzeo da se pokuša oporaviti, a zatim i zbog činjenice da je borba prekinuta. Radi se o podosta drskom i nesportskom potezu Ramazanova, jer bilo je itekako jasno da je zadao težak udarac i on je apsolutni krivac za ovakav prekid meča.

Ono čime će se sada služiti Ramazanov, njegov tim i fanovi jest argument da je Soldić tražio ‘‘laki izlaz‘‘ iz ove borbe. Radi se o argumentu koji nema nikakvog smisla, jer Ramazanov kroz te tri minute borbe nije pokazao gotovo ništa što bi zabrinulo Soldića. Upisao je Murad jedno rušenje, ali Soldić se lakoćom vratio na noge i pokazao je kako definitivno može neutralizirati najjače oružje Ramazanova. Naravno da bi Dagestanac neprekidno tražio nova rušenja, ali tražio bi i Soldić jedan čisti udarac kojim bi potencijalno došao do nokauta.

Uglavnom, teško je išta konkretno zaključivati na temelju toga što smo uspjeli vidjeti u te tri minute, ali jasno je da niti jedan od dvojice boraca nije htio da borba završi na ovakav način. No, kad smo kod potenciranja toga da je Soldić isforsirao prekid, prenosimo izjavu Alija Abdelaziza, jednog od najpoznatijih MMA menadžera na svijetu.

‘‘Ti si navodno neki prvak na visokoj razini, ali tvoj govor tijela rekao je drukčije. Murad će ga izdominirati u revanšu.‘‘, poručio je Abdelaziz preko svojih društvenih mreža, a Ramazanov je podijelio njegovu objavu na svom Instagram profilu.

image

Instagram story Alija Abdelaziza

Instagram (ali Abdelaziz)

Ali Abdelaziz poznat je kao tip osobe koja često biva nerealnom kad su u pitanju borci koje zastupa i svojim komentarima nerijetko privlači gnjev MMA fanova i ostalih boraca. U očima mnogih, Ali Abdelaziz najomraženija je osoba u svijetu MMA-a, ali borci poput Khabiba Nurmagomedova, Islama Makhacheva, Henryja Cejuda, Kamarua Usmana, Kayle Harrison itd. izuzetno cijene svog menadžera koji radi dobar posao za njih. Šteta je što Abdelaziz često ne može raditi svoj posao bez omalovažavanja boraca koje ne zastupa.

Za one koji nisu naročito upućeni u lik i djelo Alija Abdelaziza, prilažemo i dvije snimke iz 2018. godine u kojima Conor McGregor nešto detaljnije pojašnjava o koliko ‘‘mutnoj‘‘ osobi se radi. Nadamo se da će Soldić ušutkati Abdelaziza i Ramazanova u eventualnom revanšu.

Linker
18. travanj 2024 09:45