Regija

Novo poglavlje u karijeri Ahmeda Vile: Ponajbolji bosanskohercegovački MMA borac potpisao za KSW!

Ahmed Vila

 Screenshot/Instagram (KSW)
Nakon tri vezane pobjede u Oktagonu, 27-godišnji Sarajlija svoj će borilački put nastaviti na višoj pozornici - pod okriljem najjače europske promocije

Nakon što je u ponedjeljak službeno objavljeno da je ugovoren debitantski meč Ivana Vitasovića u KSW-u, iz Poljske nam nastavljaju pristizati odlične vijesti. Kontingent regionalnih boraca u najjačoj europskoj MMA promociji, naime, pojačan je za još jednog predstavnika - Ahmeda Vilu (11-4-1). Poljska organizacija u srijedu je na svojim društvenim mrežama obavijestila javnost o potpisivanju ugovora s 27-godišnjim Sarajlijom i poželjela mu dobrodošlicu.

Ponajbolji bosanskohercegovački MMA borac donedavno je nastupao pod okriljem Oktagona, gdje je upisao tri vezane pobjede, a posljednji je meč odradio u svibnju ove godine kada je, na Oktagon 43 priredbi, stražnjim gušenjem na predaju prisilio Norvežanina Kimba Thinghaugena . Prethodno je Vila u kavezu češke promocije svladao i Jakuba Dohnala te Jaroslava Pokornog (jednoglasne sudačke odluke), no nije dobio priliku za napad na titulu protiv aktualnog prvaka Oktagonove perolake kategorije Losenea Keite. Gvinejska "Crna Pantera", naime, 9. će prosinca braniti pojas protiv Nijemca Nika Samsonidsea, dok će Vila - svoj put nastaviti pod svjetlima KSW-a.

"Oduševljen sam što mogu podijeliti da sam potpisao s KSW-om. Želim izraziti poštovanje i zahvalnost Oktagonu za nevjerojatno iskustvo. Iako čvrsto vjerujem da sam zaslužio priliku za titulu, to se, nažalost, nije ostvarila. Ipak, ponosan sam na bitke koje sam vodio u njihovom kavezu i možda se opet sretnemo. Vjerujem u svijetlu budućnost organizacije jer su već izrasli u jednu od najbolji promocija u Europi i želim Oktagonu sve najbolje u godinama koje dolaze.

KSW je novo poglavlje u mojoj karijeri i jedva čekam prihvatiti izazov. Konkurencija je žestoka, protivnici jaki, a ja ću morati raditi više nego ikad da se dokažem na ovoj većoj pozornici. Vjerujem odlukama svog menadžera, do sada su moju karijeru usmjeravale u pravom smjeru. Ostanite s nama za više novosti dok se pripremam ući u KSW kavez", napisao je Vila u svojoj Instagram objavi povodom potpisivanja za najjaču europsku promociju.

Linker
24. travanj 2024 13:54