UFC

Cutelaba o Erslanu: ‘Ivan je brutalan borac, bila je ovo teška noć za mene! Jedna stvar me kod njega iznenadila‘

Ion Cutelaba nakon pobjede nad Ivanom Erslanom

 Screenshot (ufc Fight Pass)
Moldavski ‘Hulk‘ na medijskoj konferenciji nakon borbe pojavio se s brojnim masnicama na licu

Ivan Erslan upisao je poraz u svom UFC debiju. Nakon tri runde "rata" s Ionom Cutelabom u posljednjoj borbi preliminarnog dijela pariške Fight Night priredbe, pobjeda je, podijeljenom sudačkom odlukom, otišla na stranu 30-godišnjeg Moldavca.

Iako je slavio u ovom poluteškaškom okršaju, međutim, "Hulk" je u oktogonu Accor Arene također proživio brojne teške trenutke i poprimio značajan broj udaraca od hrvatskog borca, a svjedoči tome i činjenica da se na medijskoj konferenciji nakon borbe pojavio s brojnim masnicama na licu.

"Bila je ovo teška borba za mene, Ivan je brutalan borac", rekao je moldavski "Hulk" okupljenim novinarima nakon iscrpljujuće borbe s 32-godišnjim Obrovčaninom pa dodao: "Sretan sam što je sve dobro prošlo. Očekivao sam da će napasti te u drugoj rundi, poprilično me je iznenadilo što je krenuo jako već od prve runde".

Cutelabi je ovo druga pobjeda u posljednjih šest mečeva pod okriljem UFC-a, a o potencijalnom sljedećem protivniku rekao je: ‘Ljudi, znate da me je**no boli briga tko je sljedeći, ja sam borac, to je moj posao koji volim. Je**no me boli briga tko je sljedeći, je li top 10, top 5 ili top 3, je**no me boli briga.

"Hulk" je očito željan što skorijeg povratka i vratio je samopouzdanje pobjedom nad Erslanom. Našeg Ivana s druge strane prije svega čeka oporavak od potencijalno teške ozljede koljena, a nakon toga može se okrenuti sljedećem nastupu pod okriljem UFC-a.

Linker
28. rujan 2024 22:51