UFC

Adesanya iznenađen što je po kladionicama favorit: ‘Izgleda da nisu toliko glupi‘

Israel Adesanya 

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Bivši prvak sebe ipak smatra boljim borcem, ali ne podcjenjuje snagu udarca koju Pereira posjeduje

Ovog nas vikenda konačno čeka veliki revanš između Israela Adesanye i Alexa Pereire u UFC-u. Iako im je ovo ukupno četvrti susret ako brojimo ona dva iz kickboks dana, ovaj je vjerojatno i najvažniji za obojicu jer je ulog ogroman. Obojica su toga svjesni tako da je sigurno da nas pravi spektakl čeka u subotu.

Hoće li Pereira obraniti pojas po prvi put ili će Andesanya ponovno zasjesti na tron srednje kategorije, ne znamo. Pereira se za sada pokazao kao pravi ‘‘protuotrov‘‘ za Adesanyu, no Israel je unatoč svemu tome prema kladionicama favorit, što je i prokomentirao:

‘‘Iznenađen sam s tim, da vam budem iskren. Mislio sam da kladioničari nisu pametni kao što izgleda da jesu. Iznenađen sam da su me izabrali kao favorita jer sam ja ispoliran borac, ali on je također tip s nekim alatima. Ima tešku bombu u ruci. Samo je nekoliko boraca u povijesti to imalo‘‘, rekao je Adesanya za TMZ.

‘‘Eugene (trener) je rekao u intervjuu da sam sretan što se mogu susresti s Mikeom Tysonom, Davidom Tuom, Deontayjom Wilderom barem jednom u karijeri. Rekao je da sam sretan što se mogu susresti s Alexom Pereirom barem jednom. Tako da da, pravi sam sretnik‘‘, dodao je.

Na kraju je još jednom ponovio ono što je rekao neki dan, a to je da mu je ovo posljednja prilika da postane prvak. Ima u tome dosta istine jer ako izgubi, sigurno bi mu do nove prilike trebala još koja pobjeda. Trenutno ima 33 godine, ali je već do sad nekoliko puta rekao kako se iz sporta namjerava povući na vrijeme.

Linker
23. travanj 2024 01:18