UFC

Adesanya prognozirao ishod meča između Blachowicza i Pereire: ‘Srušit će ga i jednostavno - pretući‘

Israel Adesanya

 CARMEN MANDATO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Carmen Mandato/getty Images/profimedia
‘Vjerojatno će ga htjeti dovesti do ograde i rušiti kao što je rušio mene‘, smatra UFC-ov prvak srednje kategorije

Sunaslovna borba UFC 291 priredbe (30. srpnja) bit će ona između Alexa Pereire (7-2) i Jana Blachowicza (29-9-1). "Poatan" će tako, nakon četiri mjeseca ponovno kročiti u oktogon i debitirati u poluteškoj diviziji najjače svjetske MMA organizacije, a o Pereirinom okršaju s poljskim borcem sada se oglasio njegov veliki rival, čovjek koji ga je posljednji pobijedio i uzeo mu pojas u "middleweightu" - Israel Adesanya.

"Mislim da će ga Jan srušiti i jednostavno pretući. Neko će vrijeme biti s njim gore, ali vjerojatno samo dok ga ne dovede do ograde i pokuša ga srušiti kao što je srušio mene", rekao je nigerijski borac s novozelandskom adresom na svom YouTube kanalu.

Adesanya je s Blachowiczem odmjerio snage tijekom svog "izleta" u polutešku kategoriju, na UFC 259 priredbi početkom ožujka 2021. godine, kada je izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom.

"To nije bilo frustrirajuće za mene budući da sam ga povremeno znao uhvatiti, a tu je, također, i poštovanje. Mislio sam da će doći i boriti se onako kako se inače bori, ali on je to učinio u pravom trenutku i rušio me", zaključio je Stylebender.

Linker
19. travanj 2024 21:05