UFC

Pereira o svom sljedećem suparniku: ‘Opasan je i svestran, ali dobar protivnik za mene. Čekao sam ga‘

Alex Pereira

 ALEJANDRO SALAZAR/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Alejandro Salazar/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
‘Poatan‘ će s Blachowiczem odmjeriti snage na UFC 291 priredbi

Sunaslovna borba UFC 291 priredbe (30. srpnja) bit će ona između Alexa Pereire (7-2) i Jana Blachowicza (29-9-1). "Poatan" će tako, nešto manje od četiri mjeseca nakon poraza od Israela Adesanye ponovno kročiti u oktogon i debitirati u poluteškoj kategoriji najjače svjetske MMA organizacije. S obzirom na to da će ga s druge strane dočekati donedavni prvak "light heavyweighta" mogli bismo reći da će Brazilac imati "vatreno krštenje", no čini se kako je spreman za takav izazov.

"On je opasan i iskusan tip kojeg poznajem zbog mog trening partnera, Glovera Teixeire, koji se borio s njim. Naporno treniram s Gloverom i sigurno će mi dati puno savjeta. Svi znaju da je Blachowicz opasan tip i svestran igrač, ali mislim da je ovo dobra prva borba za mene", rekao je Pereira u videu objavljenom na njegovom YouTube kanalu, pa dodao:

"Svi znate moju priču, bio sam prvak u srednjoj kategoriji i zato su mi htjeli dati jednog od TOP 5 boraca u diviziji. Za mene to nije iznenađenje. Malo smo pregovarali, čekao sam ga. Znači, to je to, sretan sam zbog borbe. Sada je vrijeme da se fokusiram na svoje treninge i nastavim s poslom koji radim. Računam na vašu podršku u ovom meču".

Linker
09. travanj 2024 17:12