UFC

Adesanya smatra da je Alex Pereira čisti ‘hype‘: ‘Učinit ću da izgleda prelagano‘

Adesanya i Pereira

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn, Themaclife)
Kaže kako je MMA potpuno druga priča

Prvak UFC-ove srednje kategorije, Israel Adesanya smatra kako je njegov bivši dvostruki protivnik iz kickboxing dana, Alex Pereira isključivo 'hype' i da je birao protivnike koji mu stilski najbolje odgovaraju.

Inače, prvaka Adesanyu je Pereira čak dva puta pobijedio u kickboxingu no on vjeruje kako bi ovog puta obrisao pod s 'Poatanom' u UFC-u. U nedavnom intervjuu za BJpenn Israel je upitan tko je trenutno najveći 'hype' u UFC-u, pa je izjavio:

''Mislim da je to Alex Pereira, zato što ću ja učiniti da to izgleda prelagano. Da, sad neka uživa u namještenim borbama, neka uživa u namještenim pobjedama. Da, on je jedan veliki 'hype'.''

Inače, Alex Pereira je trenutno neporažen u UFC-u te u organizaciji drži omjer od dvije pobjede i bez poraza, a debitirao je prošle godine te je porazio Andreasa Michailidisa i Bruna Silvu. Brazilac ponovno u Octagon ulazi ovog vikenda na UFC 276 priredbi, gdje se bori protiv kontroverznog Seana Stricklanda. Adesanya, koji je otvoren za borbu protiv Pereire, predvodi taj event gdje brani titulu protiv Jareda Cannoniera.

Ukoliko Pereira pobijedi Stricklanda, ne sumnjamo da će ga UFC odmah gurnuti u meč protiv Adesanye. No prije toga će morati briljirati protiv četvrtorangiranog Stricklanda što sigurno neće biti lak zadatak.

Linker
24. travanj 2024 00:33