UFC

Adesanya za Valentinovo provocira Jona Jonesa, ovog puta na rubu dobrog ukusa

Israel Adesanya

 Carmen Mandato/Getty Images/AFP
Nakon što je obranio titulu, Israel Adesanya posvetio se nekima od svojih slobodnih aktivnosti

Dan zaljubljenih velika je prilika i da se prisjetimo nekih ljubavi unutar borilačkog svijeta. Ili da bolje napišemo "ljubavi", budući da je ona suprotna strana tog odnosa u tom svijetu puno češća. Tako je jedna od najpoznatijih "ljubavi" ona između Israela Adesanye i Jona Jonesa.

Kako je baš u vikendu pred Valentino Adesanya po četvrti put obranio titulu UFC prvaka srednje kategorije, tako se odmah okrenuo slobodnim aktivnostima. U njegovom slučaju to se često odnosi na provociranje onih koji mu baš nisu dragi, a Jon Jones je sigurno pri vrhu takve liste.

Današnji je dan Adesanya odlučio Jonesu čestitati sličicom objavljenom na njegovom Twitter profilu. Na njoj vidimo osobu kako mota crvene bandaže na svoje šake, uz objašnjenje kako Jon Jones pakira poklon za Valentinovo svojoj zaručnici.

Lako je zaključiti na što je Adesanya ovim putem odlučio aludirati i mislimo kako to ne moramo dodatno objašnjavati. "Cringe" ili ne, na vama je da prosudite.

Ako Jon Jones i službeno postane teškaš, Adesanya i on bit će dvije kategorije udaljeni, no još donedavno su postojala međusobna prozivanja. Adesanya je još u vrijeme dok je Jones bio prvak najavljivao svoj pohod na polutešku kategoriju, no to je napravio kad je Jones već titulu prvaka napustio. Ipak, spomenuta ljubav, posebno izražena s njegove strane, ostaje je prisutna sve do danas.

Najavio je Adesanya kako u budućnosti namjerava ponovno krenuti u pohod na kategoriju do 93 kilograma, no teško je očekivati da će se najveći borac u povijesti iste u nju vratiti.

Linker
25. travanj 2024 10:25