UFC

Aldo prozvao Sterlinga te spustio na zemlju Dillashawa i Cejuda: ‘Neka dečki prodaju kokice dok se mi borimo!‘

Jose Aldo

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Tri bivša prvaka smatraju kako su baš oni ti koji zaslužuju napad na pojas

Nakon obrane naslova prvaka u bantam kategoriji, Aljamain Sterling si je stavio metu na leđa jer trenutno postoji više boraca koji bi htjeli biti idući na redu za napad na pojas, a trenutno najglasniji među njima je Jose Aldo.

Iako je Sterling odmah nakon pobjede protiv Petra Yana prozvao TJ Dillashawa s kojim je verbalno dogovorio iduću borbu, tu se još našao i bivši prvak Henry Cejudo koji je najavio izlazak iz mirovine samo kako bi se borio protiv za pojas, te Jose Aldo koji smatra kako je nakon 3 pobjede u nizu možda i najlegitimniji izazivač od svih. Tom prilikom oglasio se na Twitteru i prozvao prvaka.

"Aljamain, čekam te da potpišeš ugovor za našu borbu. Nema nikakve sumnje u to da fanovi žele gledati našu borbu. Mi smo trenutno 2 najbolja bantamaša u UFC-u."

Aldo se u objavi također osvrnuo na bivšeg prvaka TJ Dillashawa za kojeg ne smatra kako zaslužuje priliku za napad na pojas.

"Neka se dečki bore jedni protiv drugih i vrijeđaju po društvenim mrežama. Nema nikakvog smisla da pojas napadne netko tko je 2 godine bio suspendiran zbog pada na doping testu, a posljednju pobjedu odnio diskutabilnom odlukom sudaca."

Nije propustio niti priliku da spusti Henryja Cejuda na zemlju za kojega pogotovo ne smatra da bi se trebao boriti odmah za naslov.

"Ovaj drugi je klaun koji je režirao cijelu svoju mirovinu samo kako bi pokušao podići svoju vrijednost. Sada kada mu to nije uspjelo pokušava se vratiti borbom za titulu nakon što je 2 godine bio neaktivan i izvan testiranja na doping od strane USADA-e. Mi ćemo se boriti, a njih dvojica neka prodaju kokice po areni. Tko proda više kokica može se boriti s pobjednikom naše borbe. Hajdemo prvače!"

Sterling je već nekoliko puta dao do znanja kako ga borba protiv Jose Alda itekako zanima, iako je ipak na kraju Dillashaw bio taj kojega je javno prozvao te zapravo dao do znanja tko mu je prioritet.

Linker
25. travanj 2024 17:28