UFC

Alex Pereira objasnio zašto je objavio misterioznu jednadžbu: ‘Na isti način sam dobio i na lutriji, mogu ići u tešku‘

 Alex Pereira 

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
Pereira je nedavno osvojio pojas u poluteškoj te se očekuje da upravo njega brani u svom sljedećem nastupu, a hoće li se nekada odlučiti i na tešku, vrijeme će pokazati

Nedavno je prvak poluteške kategorije, Alex Pereira, na svom Instagram profilu objavio jedan misteriozni ‘‘story‘‘. Napisao je ‘‘30+300=3‘‘, čime je natuknuo da bi se na nadolazećem UFC-ovom spektaklu, odnosno UFC 300 priredbi, mogao boriti protiv Toma Aspinalla za njegov privremeni pojas u teškoj kategoriji.

Ispisao bi tako Pereira povijest jer do sada nikome nije pošlo za rukom da na toj razini uzme pojas u tri različite težinske kategorije, no s obzirom da pojas u poluteškoj još nije branio, pitanje je hoće li mu se ovo dopustiti. Upravo je o tome govorio u nedavnom intervjuu:

‘‘Imao sam san – 30+300=3. Bio sam zbunjen takvim brojevima, tako da sam ih izbacio da vidim hoće li ljudi uspjeti riješiti jednadžbu. Neki dan sam isto imao takav san o nekim brojevima, a onda sam odigrao lutriju i osvojio motor. Dva mjeseca kasnije, to se i ostvarilo. Rekao sam si, znaš što, idem to postaviti da vidim hoće li fanovi uspjeti riješiti jednadžbu‘‘, rekao je Pereira za TheMacLife.

‘‘Borio sam se u srednjoj kategoriji, ali sam onda morao resetirati tijelo za borbu u poluteškoj. Ja sam borac i borit ću se s bilo kim, bilo kad. Imam visinu i veličinu teškaša, ali stvari moraju biti programirane. Definitivno se mogu boriti u teškoj kategoriji, možda nekada u budućnosti. No, sada sam fokusiran na svoju titulu u poluteškoj‘‘, dodao je.

Pereira je nedavno osvojio pojas u poluteškoj te se očekuje da upravo njega brani u svom sljedećem nastupu, a hoće li se nekada odlučiti i na tešku, vrijeme će pokazati. Na UFC 300 je to možda malo prerano, no nikad se ne zna.

Linker
05. svibanj 2024 21:42