UFC

Alex Pereira se narugao Cormieru zbog poraza od Jonesa nakon što je ovaj komentirao njegovu karijeru

Pereira i Cormier

 Screenshot (youtube, Ufc)
Nije ovo prvi put da borci kritiziraju Cormiera zbog komentara

Izgleda da je Alex Pereira dosta osobno shvatio Cormierove komentare koji su, prema njemu, umanjivali njegovu pobjedu nad Seanom Stricklandom prošloga tjedna na UFC 276 priredbi. Podsjećamo, Pereira je nokautirao Stricklanda u prvoj rundi, a do tog trenutka je bio nerangiran borac.

Iako je takav nokaut zaludio fanove i internet, jedna osoba ipak nije oduševljena njegovim guranjem ‘preko reda‘, te je naveo kako je dobio najlakšeg mogućeg protivnika kako bi što prije došao do Adesanye. DC je u ‘DC & RC‘ podcastu rekao:

‘‘UFC-ov matchmaking je bio savršen s tim tipom. Zato što mu nisu dali primjerice Marvina Vettorija ili nekog drugog tko ga može srušiti i kontrolirati uz kavez. I sada samo dobije napad na titulu. Ali kažem vam, Izzy ga je pobjeđivao u drugoj borbi do tog nokauta, pogledajte tu borbu opet prije nego donesete bilo kakav zaključak.‘‘

Izazivaču Pereiri ovo nikako nije sjelo. Na svom Instagram profilu je objavio ‘story‘ u kojem Joe Rogan intervjuira Cormiera dok ovaj plače nakon poraza od Jonesa. Na toj montiranoj slici ga je Rogan pitao koliko je 1 plus 1, a Cormier je odgovorio da je to dva uz tužno lice. Pereira je još napisao da je Cormier samo frustriran zbog toga što je izgubio dva puta od Jonesa.

Sliku pogledajte ispod:

image

Pereira Screenshot

Screenshot (instagram, Alex Pereira)

Linker
25. travanj 2024 09:44