UFC

Alexander Volkanovski oduševio je navijače i borce diljem svijeta: ‘Najbolji svih vremena! Pokazao je klasu, preinteligentan je!‘

Alexander Volkanovski

 STEVE MARCUS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Steve Marcus/getty Images/profimedia
U potpunosti je opravdao ulogu favorita

Sinoć smo svjedočili još jednom nevjerojatnom performansu Alexandera Volkanovskog. Australac je nezaustavljiv unutar perolake kategorije i ovo mu je peta uspješna obrana pojasa u toj kategoriji. Yair Rodriguez počeo se dizati u trećoj rundi, ali Volkanovski nas je brzo podsjetio kako mu jednostavno nema ravnog u kategoriji do 66 kilograma.

34-godišnjak makedonskih korijena u potpunosti je opravdao ulogu favorita i treba uživati dok je aktivan na sceni. Gotovo da nema izazivača koji bi u ovom trenutku moglo konkurirati prvaku UFC-ove perolake kategorije. Najbliži tomu da ide na Volkanovskog jest Ilia Topuria, ali teško da ga može ozbiljnije ugroziti. Cijeli borilački svijet zadivljen je njegovom izvedbom, a svrstava se i u najbolje svih vremena ove kategorije.

"Pokazao je klasu, preinteligentan je! Najbolji svih vremena!", samo su djelić onoga što su ljudi rekli za ovog čovjeka.

Što reći nego skinuti kapu i uživati, a dok čekamo vidjeti što će biti idući korak u njegovoj karijeri, mogućnosti pročitajte OVDJE.

Linker
07. svibanj 2024 16:15