UFC

Ali Abdelaziz se razotkrio? Zabunom prozvao UFC-ovog veterana sa svog Twittera!

Ali Abdelaziz
 Instagram
Već neko vrijeme u MMA javnosti kruže priče kako Ali Abdelaziz vodi Twitter profile svojih boraca

Ali Abdelaziz trenutno je jedna od najuspješnijih osoba MMA svijeta te vjerojatno najomraženija. Vodeći svjetski menadžer, koji u svom rosteru ima nekoliko UFC prvaka i bivšh prvaka te nadolazećih potencijala, često je u ratu s medijima, ali i fanovima. No, ono što je također zanimljivo su optužbe kako Ali vodi Twitter profile svojih boraca te svojevoljno objavljuje s njih. Neovisno radi li se o profilima Khabiba Nurmagomedova i Kamarua Usmana ili nekih drugih manje poznatih boraca.

Već nekoliko puta pronađene su neke objave čiji se sadržaj nije lako mogao spojiti s autorom istog, ali ovo što se dogodilo jutros daje jednu potpuno novo sliku. Naime, prema tvrdnji onih koji su fotografiju objave podijelili, među kojima je i poznati MMA novinar te borac za pravdu, Mike Russell, na Twitteru profilu Alija Abdelaziza je otprilike pola minuta stajala objava u kojoj on proziva UFC veterana, Alexa Caceresa. Vrlo brzo je obrisana, ali ne dovoljno da je oni koji su je vidjeli ne bi uspjeli zabilježiti.

"Hej Alex Caceres, znam da smo se nekoliko puta trebali boriti, ali to se nije dogodilo. Jesi li spreman na borbu kojom bismo vidjeli tko ima najbolji karate u UFC-u?", napisao je Abdelaziz, označivši UFC-ove Seana Shelbyja i Danu Whitea te samog sebe.

Odmah je bilo jasno kako je riječ o objavi koja se trebala naći na profilu gruzijskog boraca bantam kategorije, Gige Chikadze. On i Caceres su već imali ugovorenu, no otkazanu borbu, a obojici je primarna disciplina karate. Naravnu, Gruzijcu je Abdelaziz menadžer.

Gdje ima dima, ima i vatre. Tako glasi poznata izreka, a sve vodi k tome kako su teorije o Abdelazizovom vođenju Twitter profila istinite. Uostalom, nije to ništa ilegalno, posebno ako je on isto s borcima dogovorio. Poznatim osobama ionako taj posao većinom obavljaju ljudi čiji je to zapravo posao. No, malo je neobično kad to radi menadžer, posebno dok on tvrdi da su optužbe neutemeljene, odnosno da su njegovi borci sami odgovorni za ono što na internetu izjavljuju i objavljuju.

Linker
15. travanj 2024 04:06