UFC

Aljamain Sterling: ‘Baš me zanima što Conor uzima da izgleda kao bodybuilder, ogroman je‘

Steling i McGregor

 Instagram (aljamain Sterling, Conor Mcgregor)
Istina je da Conor na fotografijama izgleda veće nego ikad, a i pitanje je u koju će se kategoriju eventualno vratiti

Nakon teškog prijeloma noge u meču protiv Dustina Poiriera, Conor McGregor je uzeo dugu pauzu od borbi kako bi se propisno oporavio, a svakim danom izgleda sve spremnije. Osim nastupa po društvenim mrežama, popularni Irac pažnju najviše privlači svojim ‘‘novim‘‘ izgledom.

U posljednjih nekoliko mjeseci Conor je dobio ogromnu količinu mišićne mase uz vrlo malo masnog tkiva, te su mnogi odmah posumnjali na korištenje steroida. Ne samo da su posumnjali nego su ga i javno prozivali, a prvaka bantam kategorije Aljamaina Sterlinga zanima što to Conor uzima.

‘‘Trenutno gledam njegove slike. Tip je izrezaniji nego ikad, volio bih znati na čemu je. Ruke su mu ogromne. Njegova glava, prsa… Izrezan je. On trenutno izgleda kao bodybuilder‘‘, rekao je Sterling na svom YouTube kanalu.

‘‘Što se događa s njim? Samo Conor McGregor može stavljati ove čudne slike bez da bude čudak. Svi ostali bi u toj situaciji bili čudaci i preverznjaci, no Conor može raditi ono što se Conoru radi. No, meni ponekad bude neugodno gledati kako pozira s Rolexom‘‘, dodao je.

Ne može se poreći da je Conor uistinu ekscentrična osoba, a svojim objavama na društvenim mrežama je uzburkao duhove te je glavna tema rasprava uzima li nedozvoljena sredstva. Kako god, još uvijek se čeka potvrda da će se McGregor uistinu vratiti borbama te se još uvijek ništa ne zna.

Nije poznato ni u koju kategoriju će se vratiti jer trenutno izgleda preveliko za laku, a s druge strane Dana govori o mogućnosti borbe protiv Michaela Chandlera.

Linker
30. travanj 2024 02:58