UFC

(VIDEO) UFC objavio pregled drugog dijela 2022.: Nevjerojatno koliko se velikih trenutaka dogodilo

Leon Edwards

 Screenshot (youtube, Ufc)
Najjača svjetska MMA organizacija imala je jako uzbudljiv drugi dio protekle godine

Točno na Božić pisali smo vam o tome da je UFC izbacio prvi dio svog pregleda godine. Radi se o kompilaciji sačinjenoj od dva videa koja obuhvaćaju prvi i drugi dio godine.

Tada su izbacili prvi dio pregleda 2022. godine, a ukoliko ste taj videouradak propustili, možete mu pristupiti OVDJE. Bilo je jasno da će kroz neko vrijeme uslijediti pregled ostatka godine, a UFC je taj uradak objavio na svom YouTube kanalu prekjučer.

Drugi dio 2022. godine ponudio je vjerojatno i više uzbuđenja nego prva polovica. Alex Pereira svrgnuo je Israela Adesanyu s trona UFC-ove srednje kategorije, ali prije toga je nokautirao i Seana Stricklanda. Kamaru Usman izgubio je titulu u velter kategoriji, ali i prvo mjesto na UFC-ovoj ‘‘P4P‘‘ ljestvici, nakon što ga je Leon Edwards brutalno nokautirao.

Podjednako upečatljiva bila je i pobjeda Islama Makhacheva nad Charlesom Oliveirom. Brazilac je do 10. mjeseca ove godine bio u strašnom naletu, izgledao je nepobjedivo i samopouzdanje mu je sezalo jako visoko. Islam Makhachev nije mario za ništa od toga, mirno je kročio u kavez i već u drugoj rundi prisilio je Oliveiru na tapkanje.

Jedan od najimpresivnijih nastupa u 2022. godini, bez ikakve dileme. Impresivan je bio i nastup Khamzata Chimaeva koji je poput teretnog vlaka prošao kroz Kevina Hollanda, a Nate Diaz otišao je iz UFC-a sa stilom, prisilivši Tonyja Fergusona na predaju.

UFC-ov event održan u devetom mjesecu u Parizu ponudio je pravi spektakl i sjajnu atmosferu od strane publike, a UFC je preko Dana White‘s Contender Seriesa potpisao nekoliko jako uzbudljivih boraca. Bo Nickal kao ponajbolji američki hrvač već privlači ogromnu pažnju, a Raul Rosas Jr. ugovor je izborio prije 18. rođendana, postavši najmlađim UFC-ovim borcem u povijesti.

Nećemo dalje nabrajati, jer onda neće imati smisla da uopće i pokrenete UFC-ov drugi dio pregleda 2022. godine. Video se nalazi ispod teksta, a preporučamo da se prisjetite svih velikih trenutaka, barem dok traje ova pauza od velikih MMA zbivanja.

Linker
25. travanj 2024 11:19