UFC

Brendan Schaub poručio McGregoru da se spusti na zemlju: ‘On trenutno ne pripada vrhu‘

Schaub i McGregor

 Screenshot (fight Network, Espn Mma)
Također je iznio i svoje predikcije što je sljedeće za popularnog McGregora, a to je sigurno borba u velter kategoriji

Od sedmog mjeseca 2021. godine Conora McGregora nismo gledali u kavezu. Tada se borio protiv Dustina Poiriera po treći put te su predvodili UFC 264 priredbu, a McGregor je ponovno poražen te je u tom meču doživio i težak prijelom noge od kojeg se do nedavno oporavljao.

No, MvGregor je u posljednjih nekoliko mjeseci jedna od glavnih tema razgovora, a pogotovo njegov novi izgled. Naime, Conor je trenutno veći nego ikad te je u posljednjih nekoliko mjeseci dobio jako puno mišićne mase te ga se konstantno optužuje za korištenje steroida.

Aljamain Sterling je neki dan rekao kako mu je neugodno gledati McGregora kako pozira u raznim pozama, a njegov primjer je nastavio i Brendan Schaub:

‘‘Mislim da će Conor ući u kavez u 2023. Također mislim da će mu dati Michaela Chandlera ili Tonyja Fergusona. No, mora se malo spustiti na zemlju. Ne može prozivati direktno prvake poput Makhacheva, neće to dobiti niti će više skinuti na 70 kg. Mislim da će to biti Chandler na 77 kg ili Ferguson isto na 77. Ne možeš toliko biti odsutan i odmah se boriti protiv kraljeva. On trenutno nije za vrh‘‘, rekao je Schaub kod The Schmoa.

S obzirom na kilažu koju trenutno nosi, laka kategorija je gotovo nemoguća misija za Conora. Također vrlo vjerojatno neće ni napadati borce koji su trenutno u vrhu velter kategorije, no nema sumnje da će svaki borac iz lake kategorije rado podignuti kilograme za borbu s popularnim Ircem.

Linker
19. travanj 2024 16:07