UFC

Aljamain Sterling oštro o Seanu O‘Malleyju: ‘Uništit ću tog malog štakora, platit će za ‘Dana White‘ privilegiju, gadi mi se!‘

Aljamain Sterling

 SCREENSHOT (YOUTUBE, UFC)
‘Jedva čekam unakaziti njegovo odvratno lice‘

Aljamain Sterling ulazi u svoju sljedeću obranu naslova, a stvari se lagano zahuktavaju. Nije nedostajalo "trash talka" između Sterlinga i protivnika Seana O‘Malleya uoči UFC-a 292 u Bostonu ove subote, gdje Sterling ide u četvrtu uzastopnu obranu svog pojasa bantam kategorije u glavnom meču večeri.

Njih dvojica krojili su nešto različitije puteve do ove borbe sa Sterlingom koji se borio s najjačim izazivačima u Henryju Cejudu, TJ Dillashawu i Petru Yanu, a O‘Malley je krčio put do mjesta do prvog izazivača sjajnim nokautima i sveprisutnošću na društvenim mrežama. Nekoliko dana prije borbe, Sterling tvrdi da je vidio i čuo dovoljno o O‘Malleyju i spreman je zgnječiti ga, doslovce.

"Želim ovom tipu zgnječiti lice, razbiti ružnog štakora, kakav on i jest. Kad sredim ovog čovjeka, taj štakor bude razbijen. Želim da plati za sve što je rekao, sve gluposti, sve, svu svoju ‘Dana White‘ privilegiju. Nisam imao ništa od toga i jedva čekam da se istresem na njemu”, započeo je "The Funkmaster".

Sterling je dugo vjerovao da je O‘Malley jedan od omiljenih sinova UFC-a, za razliku od njegovog vlastitog puta koji je obilježen s nekoliko uočenih omalovažavanja. Rijetko se pojavljivao na "main cardu" UFC-a dok je rastao na ljestvici, što je u suprotnosti sa snažnim promotivnim pritiskom koji je O‘Malley dobio otkako je dobio ugovor na Contender Series Dana Whitea 2017. godine.

Ta napeta dinamika bila je u središtu pregovora za borbu Sterling-O‘Malley, pri čemu je Sterling javno izrazio svoju frustraciju još jednom borbom za naslov koja je najavljena tako brzo nakon njegove borbe s Cejudom, a O‘Malley je dovodio u pitanje Sterlingovu predanost, koji je objasnio je li bio "prisiljen" boriti se na UFC-u 292.

"Ne volim koristiti riječ ‘prisilno‘, ali to je odlučeno prije nego što sam imao priliku razgovarati o svom zdravlju i sličnim stvarima. Nakon što sam imao priliku razgovarati s nekim ljudima, učinili su neke dobre stvari iza kulisa."

Oba borca ​​izrazila su uvjerenje da će završiti drugoga i Sterling ostaje pri tom predviđanju, iako mu je svejedno na koji će način to učiniti.

“Moje predviđanje, tehnički nokaut u drugoj rundi. Ali ako mi da svoj vrat, on ima taj ‘Long Daddy‘ vrat, tako da ako to bude otvoreno, budite sigurni da ću ga zadaviti”, zaključio je.

Linker
20. travanj 2024 05:18