UFC

Aljamain Sterling svjestan da neće dobiti revanš protiv O‘Malleyja: ‘Možda Merab konačno dobije priliku‘

Merab Dvalishvili i Aljamain Sterling

 Instagram (aljamain Sterling)
Svakako bi bilo zanimljivo gledati Meraba u borbi za titulu, ali pitanje je kolike su šanse da će ga O‘Malley prihvatiti

S obzirom da je titulu izgubio prekidom, vjerojatno je bilo malo onih koji su očekivali da će UFC Aljamainu Sterlingu dati instantni revanš protiv novog prvaka, Seana O‘Malleyja. Odmah nakon osvajanja titule je O‘Malley svima dao do znanja da se sada želi osvetiti čovjeku koji mu je zadao jedini poraz u karijeri, odnosno ‘‘Chitu‘‘ Veri.

Međutim, izgleda da ni sam Sterling ne očekuje da će odmah dobiti revanš. Jučer je na svom YouTube kanalu rekao da očekuje da će do revanša doći u 2024. godini, ali i kako se nada kako će sada njegov prijatelj Merab dobiti priliku za titulu.

‘‘Sada je Sean taj tip, on ima krunu. Svaka čast i njemu i njegovom timu. Ja se nadam da ću ipak dobiti revanš, ali ako ne dobijem, nadam se da će Merab Dvalishvili dobiti svoju priliku. Bit ću tu za njega u pripremama, ali vidjet ćemo što će biti. Do tada ću biti sretan i sjediti negdje u prikrajku, uzeti si odmor, ozdraviti. Vidjet ćemo što će biti u 2024.‘‘, rekao je Sterling na svom YouTube kanalu.

‘‘Ulazeći u kavez, osjećao sam kao da mogu završiti posao. Osjećao sam da ono što sam radio u prvoj rundi, da mogu raditi i preostale četiri. Onda sam se previše uzbudio, previše sam poletio, a O‘Malley je to sve iskoristio‘‘, zaključio je bivši prvak.

Svakako bi bilo zanimljivo gledati Meraba u borbi za titulu, ali pitanje je kolike su šanse da će ga O‘Malley prihvatiti. Pogotovo zato što je već započeo kampanju za revanš protiv Vere.

Linker
27. travanj 2024 07:14