UFC

Ambicije Darrena Tilla i dalje su iste: ‘Pobijedit ću Adesanyju i on to je**no zna!‘

Darren Till
 Scott Garfitt/Shutterstock Editorial/Profimedia
Borac iz Engleske nikada nije tajio kako se želi upisati u povijest ovog sporta

Sedmorangirani UFC-ov borac Darren Till nije nastupao još od kraja srpnja 2020. godine i poraza od Roberta Whittakera. Trebao je ''Gorilla'' nastupiti u travnju ove godine protiv Marvina Vettorija, no borbu je morao otkazati zbog ozljede ključne kosti. Borac iz Liverpoola napokon bi trebao odraditi borbu 04. rujna ove godine, a protivnik će mu biti Derek Brunson. Darren se u razgovoru s Arielom Helwanijem (MMA Hour) osvrnuo na nadolazeću borbu.

''Na dobrom sam mjestu (mentalno). Osjećam se nasilno, vrlo, vrlo nasilno.'', kratak i jasan bio je Till, a zatim se dotaknuo svojih ambicija ka osvajanju titule, unatoč činjenici da je izgubio tri od zadnje četiri borbe.

''Prihvatit ću 20 poraza, neka izgubim 55 puta, pretrpit ću ozljedu za ozljedom ukoliko će me sve to odvesti do onoga gdje želim biti. Dobro je vidjeti tipove poput Charlesa Oliveire i Jana Blachowicza. Charles je nekoć izgubio od Donalda Cerronea, a sada je prvak. Spreman sam napraviti sve što je potrebno zajedno sa svojim timom. Imam vizije osvajanja tog pojasa. Joe Rogan će doći do mene s mikrofonom, ja ću mu oduzeti mikrofon i dati ga svom treneru Colinu Heronu kako bi on odradio svoj govor. Ja ću napustiti kavez sa svojim pojasom i njega ću pustiti da održi svoj govor. Idući dan ću staviti pojas na njegov stol, a onda nastavljamo raditi. Sve to sam vizualizirao, no ja uistinu vjerujem u to. Sve budalaštine koje radim, to je čisto iz razloga da promoviram (''hypeam'') borbe, no nemojte me krvio shvatiti, ozbiljno shvaćam svoj posao. Svaki dan se budim i paklu izlažem svoju dušu, um i tijelo.'', rekao je Darren koji očito želi osvojiti UFC-ov pojas više nego išta drugo.

Trenutni prvak srednje kategorije Israel Adesanya iščekuje borbu protiv Roberta Whittakera. Darren Till i Adesanya gaje prijateljsko rivalstvo, dok je Robert Whittaker borac koji je porazio Tilla u zadnjem nastupu. Nekoliko puta je Israel Adesanya izjavio kako mu se sviđa način na koji se Till bori te bi volio odraditi meč protiv njega. Borac iz Liverpoola također gaji iste želje, no vjeruje u svoju pobjedu.

''Izzyju želim sreću tokom njegove karijere. On je moj fan i ja sam njegov fan. Ali Izzy, ja ću te pobijediti i ti to je**no znaš. Znam da posjedujem potrebne vještine da savladam Roberta Whittakera, Dereka Brunsona, Seana Stricklanda, Israela Adesanyu i sve ostale tipove.'', rekao je ''Gorilla''.

Israel Adesanya također je gostovao u povratničkoj epizodi MMA Houra, a dotaknuo se Tillove izjave kojom Darren tvrdi da će ga pobijediti.

''Ah Darrene, Darrene. On i ja često razgovaramo i u dobrim smo odnosima, ali on prije svega mora pobijediti (Dereka Brunsona). Puno puta sam ga hvalio, no on svaki puta zabrlja. Isuse Kriste, saberi se Darrene. Dakle, on ne može ništa pričati dok ne dođe do pobjede, a pobjeđivati na način na koji ja to radim u ovoj kategoriji nije lak zadatak.'', Izzy je poručio Tillu koji uistinu treba povezati nekoliko dobrih pobjeda kako bi zaslužio priliku za napasti pojas.

Linker
09. svibanj 2024 02:40