UFC

Andy Ruiz Jr. želi se vratiti u rujnu, ima dva protivnika na umu

Andy Ruiz Jr.
 
 Frank Micelotta/Fox Sports/Picturegroup/Shutterstock Editorial/Profimedia
Iako ne namjerava žuriti do nove prilike za napad na vrh, ‘Destroyer‘ želi biti što aktivniji

Prošla su dva i pol mjeseca od pobjede Andyja Ruiza Jr. nad Chrisom Arreolom, u meču gdje Ruiz nije bio na pravoj razini, posebno ako gledamo da je protiv sebe imao veterana za kojeg se očekivalo da će ga lako savladati. Glavno je da je ostvario pobjedu te da se može okrenuti idućim izazovima.

Ti izazovi trebali bi uskoro uslijediti, posebno ako znamo da se on želi što prije ponovno boriti. O njegovim planovima obavijestio je Fox Deportes, citiravši i jednu izjavu.

"Želim ostati u redu i nastaviti svojim putem prema zoni gdje ću imati priliku doći na vrh. Da, u posljednjoj borbi bio sam malo lošiji nego što bih trebao biti i nisam se osjećao kao u nekim drugim borbama", rekao je Ruiz, dodavši kako niti jednog trenutka nije bio opcija za zamjenu Tysonu Furyju u meču protiv Deontaya Wildera.

Što se tiče povratka u ring, isti medij otkrio je da se "Destroyer" želi boriti u rujnu te da na umu ima dva potencijalna protivnika. Prvi bi bio Dillian Whyte, koji je otvoreno kritizirao posljednji Ruizov nastup, izjavivši da Chrisa Arreolu smatra pobjednikom te da želi boriti se protiv njega. No, može se pretpostaviti da je time htio isprovocirati bivšeg prvaka.

Druga želja mu je još jedna bivši prvak, Luis Ortiz. 42-godišnji "King Kong" je prije već podosta vremena držao privremenu WBA titulu, ali puno je poznatiji po svoja dva rata s Deontayem Wilderom. No, u oba je doživio poraz nokautom, unatoč vodstvu na bodovnim karticama. Ipak, mnogi vjeruju kako su njegovi najbolji dani i za njega te da trenutno još može samo služiti da bi netko popravio svoj rezime preko njega.

Linker
26. travanj 2024 14:48