UFC

Ankalaev tvrdi da je prevoditelj pogriješio: ‘Neću se boriti u Vegasu, nisam mislio na UFC‘

Magomed Ankalaev 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nakon borbe je rekao da se ne želi više boriti za ‘‘organizaciju‘‘, što je impliciralo na UFC

Otkako je jutros borba završila i otkako je borba između Magomeda Ankalaeva i Jana Blachowicza završila bez pobjednika, ne prestaje se raspravljati o sudačkoj odluci te je dojam da ipak većina smatra da je Ankalaev bio bolji i da je trebao pobijediti.

OVDJE možete detaljnije pročitati o sudačkim karticama u toj borbi, no ukratko dva su suca Janu dala tri runde a Ankalaevu dvije, jedan je dao 10-8 za Ankalaeva u zadnjoj rundi, a jedan je dao tri runde Ankalaevu i dvije Janu što je rezultiralo neriješenim ishodom.

‘‘Ne znam što da kažem. Pobijedio sam ovu borbu. Zašto nisam dobio pojas? Ne znam što da kažem. Ne mogu birati koji će suci sjediti ovdje ali sam pobijedio borbu. Osvojio sam pojas, gdje je?‘‘, rekao je Ankalaev u kavezu nakon borbe.

‘‘Mogu raditi oboje (hrvanje i stand up), ali nisam siguran da ću se više boriti za ovu organizaciju, jer iskreno, ne znam što se dogodilo.‘‘, rekao je Magomed.

Iako je bilo logično da pod ‘‘organizacijom‘‘ misli na UFC, to ipak nije slučaj. Ankalaev je objasnio da je mislio na Las Vegas i njihovu komisiju, a rekao je i kako je krivo prevedeno.

‘‘Krivo je preveo. Rekao sam da se ne želim boriti u ovom gradu. Suci su bili užasni. Pobijedio sam i niti jedna osoba nije rekla da sam izgubio.‘‘, rekao je kasnije Ankalaev.

Nije teško razumjeti Ankalaeva i kako se osjeća, no revanša izgleda ipak neće biti. Za pojas će se sljedećega mjeseca boriti Glover Teixeira i Jamahal Hill.

Linker
24. travanj 2024 21:17