UFC

Anthony Smith najavio novu borbu, čeka ga uvijek opasni ‘Superman‘

Anthony Smith
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
‘Lionheart‘ se vraća u ulogu borca iz glavnih borbi Fight Night priredbi

Nakon što je čak sedam nastupa u nizu imao kao dio glavne borbe UFC priredbe (jednom UFC 235, šest puta Fight Night), Anthony Smith (35-16, 10-6 UFC) je svoju prošlu borbu odradio na tri runde. Bilo je to u travnju na UFC 261 priredbi, gdje je savladao Jimmy Crutea i već to bilo je dovoljno da se bivši izazivač vrati u ulogu borca iz glavne borbe.

Nju je ugovorio za 18. rujna, kad će predvoditi UFC Fight Night 196. Tamo će ga čeka vrlo zanimljiva borba protiv uvijek opasnog borca, koji se do sada u UFC-u već dokazao kao netko uvijek sposoban slaviti prekidom, ali i upisati uzbudljiv nastup. Čekat će ga Ryan "Superman" Spann.

29-godišnji Spann (19-6, 5-1 UFC) ući će u svoju prvu glavnu borbu, a njome će dobiti priliku promovirati se u kandidata za napad na vrh. Do sada je u Octagonu poražen tek jednom i to zbog trenutka nepažnje. Dogodilo se to u rujnu prošle godine, kad je bacio Johnnyja Walkera u teške probleme te primio neočekivan udarac kad se neoprezno krenuo borbu završiti. Vratio se uspješno nakon toga te je u ožujku ove godine nokautirao Mishu Cirkunova.

Uvijek dobri i zanimljivi Smith nada se prilici doći do novog napada na tron, a trenutno je šesti borac ljestvice izazivača. Tu poziciju ovim putem će braniti, budući da ga napada pet pozicija lošije plasirani borac.

Linker
25. travanj 2024 23:20