UFC

Anthony Smith optužio Pereiru da glumi: ‘Znate li koliko se on jako trudi da se nikada ne smije?‘

Anthony Smith i Alex Pereira

 Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia, Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Možda je činjenica da se ne smije njegov način da zadrži fokus ili nešto slično, tako da nema razloga da to smeta bilo kome

Alex Pereira se ove subote vraća u UFC-ov kavez, a protiv Jiria Prochazke će se boriti za upražnjenu titulu u poluteškoj kategoriji. Bit će mu ovo drugi nastup za istu, a već napada titulu te će dobiti priliku uzeti pojas u još jednoj UFC-ovoj diviziji.

Kako to obično biva, netom prije Pereirinog povratka u kavez se javi još jedan kolega iz poluteške kategorije. Radi se, dakako, o Anthonyju Smithu, koji jednostavno ne može podnijeti ‘‘Poatana‘‘ i sve što se nalazi oko njega. Jučer je Smith imao novi istup u kojemu je opleo po Pereiri:

‘‘Svi ga opisuju kao stoika, međutim, ja ga ne vidim tako. To je smiješno. Znate li koliko se jako morate truditi da se nikada ne smijete kao što on to radi? Da, to je čista gluma. Mislim da svoj posao shvaća jako ozbiljno, ne znam koliko glumi tu, ali na svoju facu definitivno pokušava utjecati‘‘, rekao je Smith u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘On je donekle i smiješan na društvenim mrežama. Vidite videa njega s onim čudnim kipom, ima smisla za humor. On i Glover Teixeira su jako zaigrani, a onda ga gledate na borilačkim eventima gdje govori kako je stoički ubojica. Ne, nisi!‘‘, dodao je Smith.

Smithu očito jako smeta Pereirino ponašanje, iako u njemu uistinu nema ništa sporno. Možda je činjenica da se ne smije njegov način da zadrži fokus ili nešto slično, tako da nema razloga da to smeta bilo kome. No, ipak je to Smith, a to ne bi bio on da mu je sve po volji.

Linker
30. travanj 2024 02:12