UFC

Anthony Smith priznao da je sumnjao u Oliveiru: ‘Više to neću raditi, pobijedit će Makhacheva‘

Charles Oliveira

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Manje od dva tjedna je ostalo do trenutka kada ćemo saznati tko će biti novi prvak lake kategorije

Sljedećega tjedna čeka nas UFC 280 i vjerojatno najiščekivanija borba ove godine, a dakako radi se o borbi za titulu lake kategorije između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva. Od petog mjeseca to mjesto stoji prazno zbog Oliveirinog pada na vagi prije meča protiv Gaethjea, a već sljedeće subote saznat ćemo tko će zasjesti na to prestižno mjesto.

Fanovi su oko ovog meča jako podijeljeni, ali s pravom jer će meč sigurno biti vrlo kompetitivan. Prema kladionicama Oliveira je autsajder, kako to obično i biva kada je on u pitanju. No, Anthony Smith se ne slaže s tim, ali i sam je priznao da je nekad podcjenjivao ‘Do Bronxa‘:

‘‘Neću to više činiti. Ja uvijek, ali uvijek sumnjam u Charlesa Oliveiru iako ga ne želim diskreditirati. Nakon svega toga se zapitam zašto sam tako mislio, pogotovo jer imam puno poštovanja za tog tipa. No čak i prije borbe s Poirierom sam si mislio da je Dustin nekako neokrunjeni kralj lake kategorije. Vjerovao sam u Oliveiru ali mislio sam da Poirier rješava posao. Više nikad to neću napraviti‘‘, rekao je u ‘‘The Fighter & The Writer‘‘.

‘‘To sam radio i prije meča protiv Chandlera. Čak i kad krenem kopati po detaljima i gledati videa, pomislim si da će ga drugi iskontrolirati. Vjerovat ću srcu i reći da mislim da će Charles pobijediti Islama‘‘ zaključio je Smith.

S obzirom da je manje od dva tjedna ostalo do borbe, nećemo dugo čekati da vidimo čije prognoze će se i ostvariti. Ako ništa drugo, sigurno nas čeka odlična priredba koja će se uz sve to odvijati prema našem vremenu.

Linker
25. travanj 2024 04:16