UFC

Arman Tsarukyan ugovorio novu borbu idući mjesec, fanovi su razočarani odabirom protivnika

Arman Tsarukyan

 Instagram (arman Tsarukyan)
Trebao je predvoditi priredbu UFC Vegas 72 u travnju, no meč je otkazan nakon ozljede Moicana

Arman Tsarukyan ugovorio je novu borbu te će nastupiti idući mjesec, iako možda neće biti s borcem kojeg bi većina obožavatelja predvidjela te smo sigurni da mnogim fanovima neće biti najjasnije zašto je odabran baš ovaj protivnik.

Više ljudi koji su upoznati s planovima promocije potvrdilo je za MMA Fighting da će se Tsarukyan suočiti s Joaquimom Silvom na događaju UFC on ESPN 47 koji će se održati 17. lipnja (šesti mjesec), koji se očekuje da će se održati u UFC-ovom APEX-u u Las Vegasu, a o borbi je prvi izvijestio ESPN-ov novinar Brett Okamoto.

Tsarukyan je trebao predvoditi UFC Vegas 72 "event" u travnju (četvrti mjesec) prije nego što se zakazani protivnik Renato Moicano ozlijedio te se borba morala otkazati. Broj 10 u lakoj kategoriji na MMA Fighting globalnoj ljestvici vratio se nakon poraza odlukom od bivšeg dvostrukog prvaka u KSW-u, Poljaka Mateusza Gamrota pobjedom nad Damirom Ismagulovim na UFC Vegas 66 prošlog prosinca (12. mjesec).

S druge strane, Silva se vratio u oktogon nakon gotovo 16 mjeseci pauze i pobijedio Jesseja Ronsona tehničkim nokautom na UFC Vegas 61 priredbi prošlog listopada te je tako je prekinuo niz od dva poraza koje je zadobio od Rickyja Glenna i Nasrata Haqparasta.

UFC-ov događaj 17. lipnja bit će predvođen borbom izazivača za pojas u srednjoj kategoriji između Marvina Vettorija i Jareda Cannoniera. Na toj priredbi gledat ćemo i veterana Nicolasa Dalbyja koji se vraća u oktogon nakon pobjede nad Warlleyom Alvesom na UFC 283 u siječnju (prvi mjesec) ove godine.

Linker
24. travanj 2024 21:15