UFC

Belal tvrdi da je sreo Edwardsa i njegov tim u liftu: ‘Nanjušio sam strah. Trener mu zvuči kao da ima autizam‘

Belal Muhammad

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Puno teže stvari je Covington izgovorio Edwardsu, no ovaj je to samo iskoristio kao dodatni motiv te ga u kavezu ostavio bez šansi

Dugo je Belal Muhammad čekao novu priliku protiv Leona Edwardsa, pogotovo otkako je ovaj postao prvakom velter kategorije. Belal je odavno zaslužio svoj napad na pojas, a ovoga vikenda na UFC 304 priredbi ta želja će mu se i ostvariti. Međutim, u kavezu će imati sve osim laganog zadatka.

Već je Edwards demonstrirao da ga događaji van kaveza ne mogu omesti (Colby), međutim, Belal Muhammad tvrdi da je ‘‘nanjušio strah‘‘. Navodno je sreo njega i njegov tim u liftu, a evo što je nakon toga ispričao novinarima:

‘‘Upravo sam ga sada vidio u liftu. Izgledao je kao da se boji. Bili su on, njegov brat, trener, a svi su mi izgledali kao kukavice. Trener je pokušavao malo pričati sranja, tako da se nadam da će mu i trener biti na press konferenciji jer Leon neće biti u mogućnosti govoriti‘‘, započeo je Belal za MMA Junkie.

‘‘On ne bi bio samopouzdan kao ja i ne bi ušao u lift da je unutra vidio moju ekipu. Izašao bi van. Ja sam ostao unutra. Mislili su da će tako u grupi izgledati opasnije, ali ja njušim strah. Leon nije rekao niti riječ, ali s onim glupim naglaskom je zvučao kao da ima autizam ili da je retardiran‘‘, dodao je.

Iako Belal pokušava s ‘‘trash talkom‘‘, pravi razgovor će se ipak odvijati u kavezu. Puno teže stvari je Covington izgovorio Edwardsu, no ovaj je to samo iskoristio kao dodatni motiv te ga u kavezu ostavio bez šansi. Hoće li se isto dogoditi i Muhammadu, saznat ćemo u subotu.

Linker
07. rujan 2024 05:12