UFC

Beneil Dariush otkrio da su mu nedavno nudili meč protiv Dustina Poiriera: ‘Nije objasnio zašto je odbio meč‘

Beneil Dariush i Dustin Poirier

 Tomaz Jr/Zuma Press/Profimedia, Louis Grasse/spp/Shutterstock Editorial/Profimedia
Poirier trenutno također nema zakazanu borbu, a i ne zna se s kim bi se sljedeće mogao boriti

Iako se ne radi o PPV priredbi, UFC ovoga tjedna donosi jedan vrlo kvalitetan i vrlo zanimljiv ‘‘Fight Night‘‘. Beneil Dariush i Arman Tsarukyan su u glavnim ulogama, a ne sumnjamo da nas očekuje jedan fenomenalan okršaj ove dvojice rangiranih boraca lake kategorije.

Iako će Dariush protiv Tsarukyana tražiti povratak pobjedama, izgleda da mladi armensko-ruski borac nije bio jedina opcija koju je UFC imao za njega. Kako tvrdi Dariush, UFC mu je još ponudio Dustina Poiriera na UFC 295 priredbi ovoga mjeseca:

‘‘Mene su ustvari zvali da se borim protiv Dustina Poiriera na UFC 295. Nazvali su me i pitali jesam li voljan prihvatiti taj meč, na što sam rekao da jesam. Dobar sam s težinom, u kampu sam, mogao sam se boriti protiv Dustina Poiriera. Nakon toga su mi rekli javiti se. Od toga nije bilo ništa, a onda su me nazvali i pitali može li Dustin Poirier 2.12. Ni od toga nije bilo ništa‘‘, rekao je Dariush za Submission Radio.

‘‘Nakon svega su mu rekli da ćemo se držati Armana i da će biti pet rundi. Nikada nisma čuo ništa od druge strane. Nisam siguran što se dogodilo s Dustinom. Volio bih čuti i njega zašto nije prihvatio meč, a u intervjuima ga to nitko nije pitao‘‘, dodao je.

Poirier trenutno također nema zakazanu borbu, a i ne zna se s kim bi se sljedeće mogao boriti. U trenutno posljednjem nastupu ga je nokautirao Justin Gaethje u borbi za BMF pojas, a nakon toga se ne čuje toliko za Poiriera.

Linker
17. travanj 2024 15:14