UFC

Tom Aspinall otrkio zašto ga frustrira Jake Paul: ‘U svojih osam UFC mečeva, nisam imao pravo glasa oko protivnika‘

Tom Aspinall i Jake Paul

 Mi News/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia, Sam Hodde/Getty Images/Profimedia
Aspinall je uistinu prihvaćao sve protivnike koji su pred njega stavljeni, tako da ima apsolutno pravo govoriti na ovaj način

UFC od nedavno ima privremenog prvaka teške kategorije, a radi se naravno o Tomu Aspinallu koji je iz ozljede i bez kampa ušao u meč i uništio Sergeija Pavlovicha. Bio je to njegov osmi UFC nastup, a ogroman je uspjeh u tako malo nastupa uzeti pojas, pa makar to bio i privremeni.

Nije tajna da Aspinall nikako ne favorizira Jakea Paula i ljude slične njemu, što nije toliko iznenađujuće, a jučer je konačno i ponudio objašnjenje što ga to smeta kod njega i njemu sličnih:

‘‘Ja sada mogu sjediti ovdje i otvoreno govoriti kako se ne bojim pada, sebe sam u ove situacije stavio već puno puta. To sam učinio i sad na UFC 295, najgori mogući scenarij u kojemu sam se mogao naći. To sam uspio pobijediti, te mi je cijela ta situacija dala jako puno samopouzdanja‘‘, rekao je Aspinall u Believe You Me podcastu.

‘‘Postoji s druge strane jako puno ljudi koji pričaju sranja jer nemaju pojma, i teško je ne biti frustriran likovima kao što je Jake Paul. To su tipovi koji biraju protivnike i rade slične stvari. Stari, ja u UFC-u imam osam nastupa, a nisam imao pravo glasa niti oko jednog protivnika‘‘, pojasnio je privremeni prvak.

Aspinall je uistinu prihvaćao sve protivnike koji su pred njega stavljeni, tako da ima apsolutno pravo govoriti na ovaj način. Puno je onih koji kalkuliraju i ne bore se, dok je Aspinall i ovog puta odlučio preuzeti veliki rizik, što je na kraju rezultiralo i velikom nagradom.

Linker
06. svibanj 2024 00:12