UFC

Bisping smatra da Jones ne treba prihvatiti meč s Miočićem: ‘On mu je teži protivnik od Ngannoua‘

Francis Ngannou, Jon Jones i Stipe Miočić

 Screenshot (youtube, Ufc)
Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije u hvalospjevima je pričao o Miočiću

Stipe Miočić jučer se napokon oglasio u medijima nakon dulje medijske šutnje i u razgovoru za Sports Illustrated izjavio je kako planira još jedan pohod na titulu.

Poraz od Ngannoua i iritira ga kad god razmišlja o tome te je spreman krenuti po osvetu. Miočića bi prije Ngannoua ipak mogao dočekati drukčiji protivnik, no Stipe se sigurno ne bi bunio.

Jon Jones još uvijek čeka na debi u teškoj kategoriji, no prema vlastitim navodima, kao i onima od strane Dane Whitea, Jones je spreman teškaški debi i samo se čeka protivnik. Francis Ngannou vjerojatno više neće nastupati ove godine jer se oporavlja od teške ozljede koljena i stoga se Miočić nameće kao idealni protivnik za privremenog prvaka.

Michael Bisping u svom podcastu odlučio je prokomentirati situaciju pri vrhu teške kategorije, a umirovljeni engleski borac smatra da Jones ne bi trebao pristati na meč s Miočićem.

''Ako se bude borio sa Stipom Miočićem, realnost je da ga Stipe može pobijediti. Budimo iskreni, Stipe je najveći teškaš svih vremena. Najviše puta je branio titulu, ima najviše nokauta, nokautirao je Fabricia Werduma, a Cormiera je zaustavio udarcima u tijelo. Pobijedio je i Ngannoua također. Neke njegove izvedbe bile su nevjerojatne. Tip je legenda. Mislim da na neki čudni način, stilski gledano, Stipe Miočić mogao bi biti teži protivnik nego Francis Ngannou.'', započeo je Bisping, a zatim se osvrnuo na Ngannoua.

''Francis Ngannou, znamo što on nudi. To je njegova ludačka moć. On ima tu moć kojom ako samo jednom pogodi, šalje ljude na spavanje, a to čak ne mora biti čist udarac. Nevjerojatno! To je jedino što bi Jones trebao izbjeći u tom meču.'', objanio je Bisping svoje viđenje.

Lijepo je čuti da Stipe uživa veliko poštovanje UFC-ovih legendi kao što je Bisping, ali svi bismo rado gledali meč između Jonesa i Miočića. Jedan od najvećih boraca ikad protiv najvećeg teškaša svih vremena. Obojica bi imala priliku još dodatno podebljati svoju ostavštinu, a ima li netko da bi propustio taj meč?

Linker
26. travanj 2024 21:00