UFC

Michael Bisping vjeruje da je Pereira ‘čovjek koji bi mogao srušiti Adesanyu‘, rekao i zašto

Pereira i Bisping

 Screenshot (youtube, Ufc, Espn)
Smatra kako je Adesanya već počistio kategoriju

Prošli vikend su rivali Alex Pereira i Israel Adesanya bili uspješni. Obojica su upisali pobjede, a vjerojatno snažniju poruku je poslao Pereira koji je nokautirao Seana Stricklanda u prvoj rundi, dok je Israel jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Jareda Cannoniera.

Bivši UFC prvak i trenutni komentator, Michael Bisping, smatra kako je upravo Pereira osoba koja bi mogla stati na kraj prvaku. U svom ‘Believe You Me‘ podcastu je komentirao:

‘‘Ono što je Adesanya učinio Paulu Costi je bilo j**eno nevjerojatno. Yoel Romero, Robert Whittaker dva puta, lista je dugačka. Anderson Silva, Kelvin Gastelum, sve ih je Adesanya skinuo. Derek Brunson, Jared Cannonier. Doslovno nema više nitko u diviziji. To je razlog zašto je Pereira ovdje, dašak svježeg zraka. Ne znam, mislim da je on lik koji bi to mogao učiniti. Ne kažem to, Izzy je bolji kickboxač od Periere, ali Pereira je malo nezgodniji, ali ima više snage.‘‘

Bisping je nastavio: ‘‘Pereira bez dvojbe ima najveće šanse to učiniti, ali kad vidim Izzyja, više nikad ga neću podcjenjivati. Međutim Pereira nema nikakvo poštovanje prema Adesanyi, a s druge strane treba odati priznanje Izzyju koji na svoju najgoru večer svejedno pobijedi.‘‘

Izgleda da se naveliko priprema teren za meč Adesanye i Pereire, no to nimalo ne čudi. Bisping je i sam rekao, Adesanya je počistio kategoriju dok je Pereira borac koji može dati malo svježine.

Linker
18. travanj 2024 19:52