UFC

Bisping također ne vjeruje da se Holland povukao: ‘Nema šanse da se umirovio koristeći taj font‘

Kevin Holland

 Instagram (kevin Holland)
Legendarni engleski MMA borac u svom podcastu je objasnio zašto ne vjeruje Hollandovoj objavi

Podosta pažnje privukao je Kevin Holland proteklog tjedna objavom na Instagramu kojom se navodno umirovio od MMA-a, iako mu još nije niti punih 30 godina starosti.

UFC-ov borac srednje i velter kategorije uvjerljivo je poražen od Khamzata Chimaeva prije nešto više od dva tjedna na UFC 279 eventu. ‘‘Submissionom‘‘ u prvoj rundi svladao ga je čečensko-švedski borac, a meč je potrajao nešto dulje od dvije minute.

‘‘Imao sam dobar niz. Za malo više od mjesec dana punim 30 godina. Naplatio sam se, izlazim. Sljedeći odabir karijere?‘‘, napisao je Holland, a kroz jedan od ‘‘storyja‘‘ dao je naslutiti kako planira pokrenuti automobilski klub (klub ljubitelja automobila).

I dok mnogi s rezervom uzimaju Hollandovo navodno umirovljenje, Kevin se i dalje nije službeno oglasio, a u svojim objavama na Instagramu ponekad se služi ‘‘hashtagom‘‘ ‘‘retired life‘‘. Time pokušava potvrditi svoju odluku, ali Michael Bisping mu uopće ne vjeruje.

‘‘To je glupost. Kevin Holland je sjajan borac, dobro poznat, a 2020. je proglašen borcem godine. On je miljenik fanova, zarađuje dobar novac i voli kupovati skupocjene stvarčice. Govorim o zlatu, nakitu i sličnim stvarima, a on želi još puno toga kupiti. Trenutno je na vrhuncu svoje moći. Da se uistinu povlači, onda bi to bilo malo dostojnije odrađeno, a ne koristeći font koji je posljednji put viđen na Atari igraćoj konzoli. Što je s fontom? Nema šanse. On je čovjek sa stilom i nema šanse da se umirovio koristeći font iz ZX Spectruma. Ne znam kakvu igru igra, ali ne vjerujem da se povlači. Conor McGregor također često radi takve stvari. Voli spominjati umirovljenje, a to su radili Diaz i Jon Jones također.‘‘, rekao je Bisping u sklopu Believe You Me podcasta.

Inače, Atari igraća konzola datira još iz 1977. godine kada se prvi put pojavila na tržištu, a mnoge poznatije konzole kasnije su slijedile primjer i ugledale se na Atari. ZX Spectrum je 8-bitno kućno računalo engleske tvrtke Sinclair Research Ltd u vlasništvu izumitelja Clivea Sinclaira koje se pojavilo na tržištu Velike Britanije 1982. godine.

Hollandovu Instagram objavu kojom se navodno umirovio možete vidjeti iznad, a uistinu se radi o fontu i boji fonta koji ne priliči tako ozbiljnom priopćenju. Činjenica je da Hollandu nitko ne vjeruje, još uvijek je na UFC-ovom rosteru i očito je da privlači pažnju na takav način. Chael Sonnen također mu ne vjeruje, a Bisping se priključio tom klubu.

Linker
26. travanj 2024 08:27