UFC

Bivši UFC-ov prvak gura Pagea u ‘vatru‘: ‘Kao fan bih želio vidjeti tu borbu. Obojica su veliki talentirani udarači‘

Michael Page 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Michael Bisping ima idealan plan za rasplet UFC-ove velter kategorije. Upario bi novog borca te promocije Michaela ‘Venoma‘ s Ianom Machadom Garryjem, inače sedmim borcem na rang listi

Michael Bisping je nakon umirovljenja stvorio vrlo angažiranu karijeru kao komentator i analitičar u MMA sportu. Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije i pripadnik “Hall of Famea” je na svom YouTube kanalu dao vrlo zanimljiv osvrt za potencijalnu borbu između svog sunarodnjaka Michaela “Venoma” Pagea (22-2). On je nakon karijere u Bellatoru debitirao prošli vikend na UFC 299 priredbi pobjedom odlukom protiv frustriranog Kevina Hollanda. Novi borac UFC-a ima vrlo zanimljiv kickboksački “karataški” stil s spuštenim rukama i brzim ulazima/izlazima.

Bisping misli da je spreman za “title run”. Kao eliminacijski meč za titulu misli da bi “Venomov” protivnik trebao biti neporaženi Irac Ian Machado Garry (14-0). On je inače upisao sedmu pobjedu zaredom u UFC-u Geoffa Neala (tada 13-0) odlukom na UFC 298 priredbi.

“Ian je trenutno šesti na listi velter kategorije. Mislim da treba progurati Michaela Pagea odmah protiv njega. Kao fan bi želio vidjeti tu borbu. Obojica su veliki i visoki udarači, Page je visok 190, a Garry 191. Oni neće hrvati. Vidjet ćemo borbu u kojoj će njih dvojica se baciti jedan na drugog i to će biti vrlo zanimljivo.”

Bisping samim time zamišlja da bi kasnije došlo do potencijalnog britanskog okršaja u kojem bi prvak Leon Edwards branio titulu na nekom stadionu u Engleskoj. “Možete li zamisliti to. Zbog svih tih stvari, Ian Garry, Michael Page, uzmite moju lovu.” Ostaje samo za vidjeti hoće li UFC prepoznati tu priliku te testirati Pagea, jer sada dolazi njegova zadnja šansa ako uzmemo u obzir da ima 36 godina.

Linker
21. travanj 2024 19:57