UFC

‘Venom‘ Page savjetovao mlade borce oko preranog odlaska u UFC: ‘Nemate prostor za pregovore‘

Michael Page 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Page je dugo godina nastupao pod okriljem Bellatora, a sada se ipak odlučio testirati među najboljima

Nova, no dobro poznata pridošlica, Michael „Venom“ Page prokomentirao je i upozorio oko preranog ulaska u najpopularniju svjetsku MMA organizaciju. Iako ga poznajemo već neko vrijeme, nismo ga imali priliku vidjeti u krugu najjačih, do prošlog vikenda gdje je na UFC-u 299 deklasirao Kevina Hollanda.

Tijekom nedavnog intervjua sa Shakielom Mahjourijem iz CBS Sportsa, "Venom" je raspravljao o tome zašto je ponekad najbolje za mlade borce da izbjegavaju odlazak u UFC prerano.

"Kada ranije odete u UFC, bez obzira jeste li perspektivni ili ne, ili ste klasificirani kao perspektivan ili ne, znate, nemate prostora za pregovore," rekao je Page.

"Ti si razina za koju kažu da jesi, bez obzira na to kako se osjećaš, bez obzira u što iskreno vjeruješ da možeš postići.

"A onda, kada na neki način uđeš s nešto boljim životopisom da tako kažem, imaš malo više pregovaračke sposobnosti prije nego što uđeš."

Također, dotaknuo se i fotografije koja je, nedugo nakon glavne borbe, počela kružiti društvenim mrežama, a na slici se jasno vidi prijelom lubanje koji je podmetnut kao posljedica O‘Malleyjevog koljena upućenog Marlonu Veri. Naravno, „MVP“ odmah prepoznaje o čemu se tu radi zato što je originalna ozljeda (prijelom lubanje na slici) upravo on prouzročio letećim koljenom, Cyborgu Santosu.

"To je moje djelo", rekao je Page. "Čudno mi je da bi to netko napravio, čak i ako si obožavatelj O‘Malleyja, zašto bi želio predstaviti nešto za što znaš da je laž?... Smiješno mi je. Rekao sam, ‘Ako ne znaš, ne znaš‘, eto što je."

Ne znamo što je iduće za MVP-ja, no jedno je sigurno. Iduću borbu svakako možemo ponovno očekivati borilački spektakl. Kako će izdržati pritisak najbolje organizacije i hoće li napasti titulu, samo će vrijeme pokazati.

Linker
27. travanj 2024 08:32