UFC

Blaydesu ne smeta što će biti zamjena: ‘Sa Jonesom se nikad ne zna, bit ću tamo i na kilaži‘

Curtis Blaydes

 Screenshot (youtube, Ufc)
Iako nije službeno, Blaydes bi trebao biti zamjena za borbu Ngannou - Jones

Pomalo je komplicirana situacija u teškoj kategoriji s obzirom da se prvak Francis Ngannou nije borio skoro godinu dana, a tu se mota i Jon Jones koji bi, navodno, uskoro trebao napasti titulu u teškoj kategoriji nakon nešto manje od tri godine izbivanja iz kaveza.

Neki dan su se pojavile informacije kako bi se Jones i Ngannou trebali boriti početkom iduće godine, a zamjenski borac je tu Curtis Blaydes. Iako borba Jonesa i Ngannoua još uvijek nije službeno dogovorena, ne bi bilo čudno da Jones odmah u eventualnom debiju napadne taj pojas. Blaydes je također rekao kako želi titulu, ali Jones bi mu bio dobra ‘‘utjeha‘‘.

‘‘Koliko znam, tako će i biti (Ngannou vs. Jones). Ali kad vidim da svi relevantni mediji pišu o tome i kako se o tome izvještava, mislim da će se borba i dogoditi. Ja ću se početi spremati kada se vratim doma nakon praznika, bit ću u šampionskom modu u glavi i bit ću spreman, vidjet ćemo što će biti‘‘, rekao je Blaydes za Fanatics View.

‘‘Ne smeta mi što ću biti zamjena, jer nikad ne znate sa Jonesom. Bit ću tamo i nadati se, bit ću i na kilaži. Napad na titulu je ultimativni cilj, ali Jones je dobra utjeha. No ono za što svaki dan radite nije privremeni nego pravi pojas‘‘, zaključio je Blaydes.

Curtis je inače zaredao tri odlične pobjede, iako se u posljednjoj Aspinall ozlijedio i Blaydesu je upisana pobjeda tehničkim nokautom. Osim toga je pobijedio Chrisa Daukausa i Jairzinha, a posljednji put je izgubio od Derricka Lewisa početkom prošle godine.

Linker
20. travanj 2024 15:25