UFC

Bo Nickal prije UFC debija: ‘Jučer sam hrvao s Jonom Jonesom, imao sam veliku prednost nad njim‘

Bo Nickal 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Rekao je kako mu je čast dijeliti ‘‘card‘‘ s tavkom veličinom, a gledao ga je kako se bori još kad je bio u osnovnoj školi

Na UFC 285 priredbi ovog vikenda će konačno debitirati i Bo Nickal i to protiv Jamiea Picketta. Nickal je inače talentirani hrvač koji je nekoliko puta osvojio čuveno NCAA prvenstvo, a još je iz tih dana bio veliki fan UFC-a te je rekao kako je uvijek gledao Jona Jonesa.

U najjaču promociju je stigao ljetos preko DWCS-a, a sada će konačno i debitirati u svom prvom meču za UFC. S obzirom da mu je Jones veliki uzor, te sad s njim dijeli ‘‘card‘‘, neki dan je imao priliku malo raditi hrvanje i grappling s bivšim prvakom poluteške kategorije:

‘‘To je bilo super motivirajuće za mene. Sjećam se da sam bio peti ili šesti razred kada sam gledao Jona Jonesa kako svladava ljude. Biti na istom ‘cardu‘ s njim je velika čast, vrlo sam zahvalan za tu priliku. Mislim da je to jako cool‘‘, rekao je Nickal na press konferenciji.

‘‘Bio sam u mogućnosti upoznati ga jučer u Performance Institutu. Pokušao me je srušiti, ali ja sam očito bio brži te sam to izbjegao i uzeo mu leđa. Kažem, vrlo sam zahvalan što s njim dijelim ‘card‘, to je definitivno tip čiji stil želim upiti. Imao je vrlo snažan hvat, no što se tiče hrvanja, ja sam imao veliku prednost. Što god ljudi mislili o meni, ja želim biti najbolji. To dolazi od mene i mog srca, to je nešto oko čega sam vrlo strastven i zbog čega osjećam pritisak svaki dan kada uđem u dvoranu‘‘, dodao je.

Na kraju je rekao i kako smatra da će Jones pobijediti Ganea i postati prvak teške kategorije, a za sebe tvrdi kako će i u debiju biti uspješan.

Linker
06. svibanj 2024 18:33