UFC

Bobby Green bijesan nakon ‘no-contest‘ odluke: ‘Zahtjevam svoj novac!‘

 Bobby Green  

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Smatra da je odluka ‘no-contest‘ bila pogrešna

Dugo iščekivani dvoboj između Bobbyja Greena i Jareda Gordona završio je tehničkim nokautom Greena, ili se barem tako u početku mislilo. Nakon razgovora Atletske Komisije Nevade i suca Keitha Petersona, pobjeda je bila preokrenuta u ‘no-contest‘ iz razloga što su snimke pokazale slučajan sudar glavama koji je navodno Greenu pomogao da stigne do pobjede. Green to nije najbolje prihvatio, pogotovo radi činjenice da se nije uspio vratiti na pobjedničke staze, a i radi toga što sada ne bi trebao dobiti bonus za pobjedu.

"Pitate se kako se osjećam? Sada ću vam reći: Jeb** ovo, jeb** ovo i jeb** ovo! Shvaćam, došlo je do sudara glavama. Išao sam ga udariti laktom i onda smo se sudarili. Ali on je i dalje bio pri svijesti, čak me pokušao uhvatiti u trokut. Ja sam se othrvao tom pokušaju, a on je i dalje napadao. A onda sam ga izudarao nakon čega je bio gotov. I sada oni mene pokušavaju uskratiti za moj novac. Brate, ja trebam svoj novac, ja trebam svoj novac!" - izjavio je Green na presici za novinare, nakon čega je bacio mikrofon iz ruke i otišao s konferencije.

Ne zna se još hoće li Dana White ipak odlučiti nagraditi Bobbyja kao u slučaju pobjede, ali činjenica je ta da je čovjek bijesan radi odluke o poništavanju borbe. Bobby je upisao dva poraza u posljednje dvije borbe, jedan od Islama Makhacheva, a drugi od Drewa Dobera, dok je Jared Gordon također u svojoj posljednjoj borbi poražen kontroverznom sudačkom odlukom od Paddyja Pimbletta.

Nagađa se da će UFC organizacija ponovno upariti Bobbyja Greena i Jareda Gordona, no za sada ništa još nije sigurno.

Linker
24. travanj 2024 14:51