UFC

Sean Brady ponovno ima težak zadatak: na UFC 290 ga čeka australski finišer

Brady i Della Maddalena

 Instagram (sean Brady, Jack Della Maddalena)
Prvi poraz od Muhammada je Brady teško podnio, tako da se nadamo da je sada spreman za ovaj meč

UFC 290 priredba će se održati tokom ‘‘International Fight Weeka‘‘ u sedmom mjesecu, a iz dana u dan sve više poprima oblik. Noćas su se pojavile informacije da je za ovu odličnu priredbu potvrđen jedan odličan meč između dvojice rangiranih boraca velter kategorije, tako da jedva čekamo ovu priredbu.

Radi se o meču između Seana Bradyja i Jacka Della Maddalene. Della Maddalena je inače trinaesti borac na službenoj rang ljestvici, a u svojoj karijeri ima 14 pobjeda i tek dva poraza. U UFC je 2021. godine došao preko DWCS-a, a za najjaču promociju je odradio četiri meča. Sva četiri je pobijedio i to prekidom u prvoj rundi, odnosno triput nokautom i jednom ‘‘submissionom‘‘. U trenutno posljednjem nastupu je svladao veterana Randyja Browna.

Što se Seana Bradyja tiče, on se nije borio od desetog mjeseca prošle godine kada je i doživio svoj prvi poraz u karijeri. Tehničkim nokautom u prvoj rundi ga je svladao Belal Muhammad nakon što je zaustavio sve Bradyjeve pokušaje rušenja, a taj poraz je Brady dosta teško podnio.

30-godišnji Brady je trenutno deveti na službenoj rang ljestvici, a morat će se boriti s nižerangiranim borcem od sebe jer je poražen u posljednjem nastupu.

Što se ostatka priredbe tiče, predvodit će ju Volkanovski i Rodriguez u borbi za titulu perolake kategorije. Tu su još Moreno i Pantoja za titulu muha kategorije, a priredba obiluje zvučnim imenima tako da ne sumnjamo da nas veliki spektakl čeka 8.7. u Las Vegasu. Na priredbi još ima mjesta, tako da očekujemo još odličnih mečeva.

Linker
23. travanj 2024 14:31